Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend!

Vrijdag 05 september
21.30 – 23.00 Dames
23.00 – 01.00 Zondag 1

Zaterdag  06 september
08.30 – 10.30 Ouders jeugd
14.30 – 16. 30 Dames
16.30 – 17.30 Zaterdag 3
17.30 – 19.00 Zaterdag 1

Zondag 07 september
14.30 – 17.00 Zondag 3
17.00 – 19.00 Zondag 1

Diensten za en zo afhankelijk programma.

Fluiten bij de jeugd

Onze jeugdafdeling blijft groeien. Inmiddels hebben we C, D, E  F-ers. M.n. bij de F-jes zien we een sterke groei. We gaan dan ook met maar liefst 3 F-teams beginnen aan de fluitcompetitie. De teams spelen hun wedstrijdjes op de zaterdagmorgen. Er moet echter ook worden gefloten. We zoeken leden/ouders die incidenteel of structureel een wedstrijdje willen fluiten. Bij een poultje kan er worden gewisseld. Meld je hiervoor aan bij marikebren@gmail.com.

Nieuwe gezichten bij de selectie van zondag 1

Nieuwe gezichten bij de selectie van zondag 1

De selectie van zondag 1 heeft zich voor het komende seizoen versterkt met 10 spelers, daarnaast is het begeleidingsteam aangevuld met twee personen. Van links naar rechts boven Rolf Koetze (Helpman), Frank Smalbil (Bargeres), Raymond de Groot (Bargeres), Wesley Elzer (Gruno), Jaimy Kral (Gruno), Hans Fels (assistent trainer), onder Ebrima Sumareh (doelverdediger uit Gambia), Anton Stroobach (teambegeleider), Peter Hofman (de Weide), Martin Bosker (Gronitas). De volgende spelers waren niet aanwezig, Koen Blansjaar (Gronitas) en Sander Ottens (ONR)

BHV en AED

aedIn de kantine hangt bij de ingang naar de keuken een AED. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Het gebruik van de AED kan een leven redden. Regelmatig volgt een aantal leden een (herhalings)cursus om met de AED te kunnen werken.  AED is per 1 januari standaard onderdeel van de BHV Nederland. Wij willen graag weten welke leden deze cursus hebben gevolgd en derhalve kunnen omgaan met de AED. Mail even naar secretaris@amicitiavmc.nl om aan te geven dat jij in een noodgeval weet hoe de AED werkt.

Speeldagenkalender veldvoetbal district Noord seizoen 2014/’15

Speeldagenkalender veldvoetbal district Noord seizoen 2014/’15

Juiste email adressen

Hierbij het verzoek om het juiste emailadres door te geven aan de ledenadministratie. Dit is om meerdere redenen van groot belang. Ingaande het nieuwe seizoen 2014/’15 verloopt o.a. het informeren over tuchtrechtelijke beslissingen aan de verenigingsleden (alleen) per e-mail.

Verjaardagen

01-09  R.  Veldman
06-09  J.  Okonne
12-09  M.  de Jonge
13-09  M.  van de Lyke
15-09  A.  Getahun

Amicitia 85 jaar jong.

“Op 11 oktober 1929 richtten Teun van der Vat, Jan Schwenke, Herman Michel en Carl Zuhorn een nieuwe voetbalclub op. Voor de club kozen ze de oude societeitsnaam: Amicitia“. Dit betekent dat komende maand onze vereniging 85 jaar bestaat. Ofschoon het geen officieel jubleum is wil het bestuur dit heuglijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. Wij nodigen alle (oud)leden en zij die zich betrokken voelen bij de club uit voor een “verjaarsreceptie’ op zaterdag 11 oktober a.s.. Aanvang 17.00u in onze gezellige kantine.

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering

Donderdagavond 18 september is het weer zover. Dan vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats waarin de leden zich kunnen uitspreken over wat er in hun vereniging gebeurt. Vanaf 19.30 kunnen de stukken worden ingezien. Om 20.00u begint de vergadering. Iedereen is van harte welkom.

Wijzigingen wedstrijdprogramma

Om allerlei redenen is het mogelijk dat aanvangstijden of data van wedstrijden worden gewijzigd. Check dit regelmatig.

Gezocht: Nieuwe dames!

Heb jij enige voetbalervaring en wil je een balletje trappen in een omgeving waar enthousiasme en gezelligheid de boventoon voeren? Dan ben je van harte welkom bij Amicitia VMC, een oergroningse club, waarbij een warm familiegevoel dat zegt dat je nooit meer weg wilt geen ongewone bijkomstigheid is! Ons damesteam komt uit in de 4e klasse, wat betekent dat wij een aardig potje kunnen ballen, maar een redelijk sociaal wisselbeleid voeren. Wij zijn op zoek naar dames die al eerder hebben gevoetbald, ambities hebben richting de 3e klasse en beschikbaar zijn op de volgende tijden: dinsdag- en…