In november is o.a. bovenstaande foto te bewonderen bij de worldpress foto Groningen in de synagoge. Dit is een initiatief van Stichting Wereld Pers Foto Groningen.

Pupillen training

Voor jonge kinderen die graag kennis willen maken met voetbal, of die niet kunnen wachten om te starten met clubvoetbal, kunnen op zaterdagochtend komen trainen bij Amicitia VMC. In het seizoen 2016-2017 wordt de pupillen training verzorgd door Bart Koster en Jean Luc Beuker. De aanvangstijden van de training kunnen wekelijks wat verschillen, maar zijn altijd tussen 9.00 en 10.30 uur. Aanmelden vooraf is in verband hiermee wel zo handig! Lees verder

Wipkippen

wipkipDankzij een aantal donaties hebben wij onze speeltuin kunnen uitbreiden met 2 zgn. wipkippen. Inmiddels zijn ook de rubberen veiligheidstegels gelegd.

Nieuwe sponsoren

Waarschijnlijk is het al opgevallen dat er langs ons hoofdveld een zevental nieuwe reclameborden zijn opgehangen. De sponsorcommissie is er de afgelopen maanden in geslaagd een aantal nieuwe sponsors enthousiast te maken voor onze vereniging. Daarnaast zal op korte termijn een scorebord worden geplaatst. Ook dit bord is ons aangeboden door sponsoren. Nieuwsgierig naar de sponsoren. Klik hier.

Teamfoto

Inmiddels hebben de spelers wel hun plaats in de diverse teams gevonden. Maak nog even een teamfoto (als dit nogjo17-1 niet is gebeurd) voor op de site.

Gezonde toer

gezonde-toerDankzij sponsoring van de Lidl is alle jeugd afgelopen zaterdagen rijkelijk voorzien van appels en bananen. Een prima initiatief van onze jeugdafdeling om op deze wijze de gezondheid van de jeugd te bevorderen.

Beachvolleybal

beachvolleybalveldenZoals al eerder aangegeven mogen ook onze leden gebruik maken van 2 van de onlangs aangelegde beachvolleybalvelden. Dit geldt voor het aller achterste veld en het oefenveld dat direct vooraan ligt.
De beachvolleyballers willen graag integreren met de andere gebruikers van het sportcomplex. Vrijdagavond 30 september komt een aantal volleyballers op bezoek in onze kantine om gezellig een biertje (o.i.d) te drinken.

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

Vrijdag 30 september
21.00 – 23.00 Dames
23.00 – Zondag 2

Zaterdag 01 oktober
08.30 – 10.30 Ouders JO 9-3
10.30 – 12.00 Ouders  JO 9-5
14.30 – 16.30 Zaterdag 2
16.30 – 18.30 Zaterdag 5
18.00 Zaterdag 1

Zondag 02 oktober
14.00 – 17.00 Zondag 5

za en zo afhankelijk programma.

KNVB leeftijdsgrenzen 2016 – 2017

KNVB leeftijdsgrenzen 2016 – 2017

Het amateurvoetbal staat aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen. Deze passen in het streven van de KNVB naar verbetering van kwaliteit en aantrekkelijkheid van het voetbal, spannende competities en het ontzorgen van de wedstrijdsecretaris.

Al deze elementen zijn terug te vinden in de toekomstige uitwerking van de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities. Wat betekent dit voor de verenigingen? Lees verder.