Jeugd voetbalclinic

Consultant Eddie van Schaick van de Ajax Youth Football Academy geeft woensdag 31 mei (17.00u -18.00u) een clinic bij Amicitia VMC op Sportpark CoendersborgEen deel van de bruisende jeugd van Amicitia VMC  (jo9-1/jo11-1 en KO 11-2/ jo 11-3) zal een uur lang in de huid kruipen van een Ajax speler die een professionele Ajax training voorgeschoteld krijgt.
Artikel gezinsbode.

Afscheid August

Er is m.n. door de dames, uitgebreid afscheid genomen van August. Na enkele jaren zelf actief te zijn geweest als speler is hij de trotse leider, coach en trainer geworden van de dames. Mede door zijn enthousiasme is de damesafdeling gegroeid naar 2 damesteams. Ook op andere gebieden heeft hij in een relatief korte periode veel voor de club gedaan, waaronder TC-activiteiten en trainer van zondag 2. August gaat komend seizoen als trainer aan de slag bij Joure 1, maar blijft ook bij onze club actief in zaterdag 2.

Trio versterkt zondag 1:

Nadat de twee broers Leon en Ingmar de Labije van Bargeres al in een eerder stadium te kennen hebben gegeven het komende seizoen voor Amicitia VMC zondag 1 uit te komen, heeft nu ook hun teamgenoot Joost Trip (midden) de stap naar Amicitia VMC gemaakt.

De Jeugd

jeugdvoetbal

Voor in de agenda

Zaterdag 10 juni
16.00 Mixtoernoooi
Zaterdag 17 juni
Slotdag Jeugd
Zaterdag 24 juni 
10.00 Schoonmaakdag
Donderdag 6 juli
19.30 Algemene LedenVergadering

JO13-1 Kampioen!

De laatste wedstrijd heeft JO13-1 tegen Groninger Boys gespeeld. Deze wedstrijd werd gewonnen  met 9-1 gewonnen  en daarmee is het team van Hidde, Laurens en Gert Jan de trotse voorjaarskampioen.

Mixtoernooi aanmelden


                                                               Mixtoernooi informatie en inschrijving 2017

Afscheid mensen zondag 1

Afscheid mensen zondag 1

Nadat in de wedstrijd tegen Beilen het spelen in de 2e klas voor het volgende seizoen was veilig gesteld, heeft hoofdtrainer Joop van Dalfsen met pijn in hart afscheid genomen van een aantal mensen. Zo zal teambegeleider Anton Stroobach een groot deel van zijn taken beëindigen en de basis spelers Ronald Stroobach, Brian Stevens en Erik-Jan Koers hebben kenbaar gemaakt op een lager niveau te gaan spelen of te gaan stoppen. Met name Ronald en Brian zijn spelers met een grote staat van dienst voor de club en zijn dan ook voorgedragen om de eretitel ‘Legends Amicitia’ te mogen dragen. De…

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

Vrijdag 26 mei
21.00 – 23.00 Reünisten
23.00 – 01.00 Zondag 2

Zaterdag 27 mei
10.30 Ouders JO13-1

Zondag 28 mei
14.30 Zondag 5

za en zo afhankelijk programma.

Spelerskaart

Einde plastic spelerskaart.