Mixtoernooi aanmelden


                                                               Mixtoernooi informatie en inschrijving 2017

De Zaterdag

Het zag er lang naar uit dat Zaterdag 4 voor een enorme stunt zou zorgen door koploper GRC punten afhandig te maken. Nadat de rookwolken waren opgetrokken stond er echter 3-5 op het scorebord. Zaterdag 5, dat inmiddels geen kampioenkandidaat meer is, maakte er met Bedum een doelpuntrijke middag van. Helaas een 6-5 nederlaag. Een nuttige zege van zaterdag 6 bij Damacota (0-2). Voor zaterdag 7  komt het kampioenschap steeds dichterbij. Deze keer werd met 11-1 Winsum van het veld gespeeld.

De Zondag

Verplichte literatuur

Slechts 1 wedstrijd bij de overige zondag teams. Alleen zondag 5 kwam in actie. Lange tijd heeft dit elftal meegestreden om het kampioenschap, maar heeft helaas na de winterstop een aantal punten laten liggen. Met nog liefst 6 wedstrijden voor de boeg blijft de bovenste plek theoretisch nog haalbaar, maar is niet realistisch. Een nieuwe doelstelling zou kunnen zijn het scoren van het 100e doelpunt. Na de 7-1 overwinning op Tynaarlo moet dat zeker mogelijk zijn aangezien de teller op 92 staat.

Zaterdag 1

Zaterdag 1 wil graag meedoen in de nacompetitie om alsnog te promoveren. Daarom moest er worden gewonnen van Corenos. Amicitia speelde een goede wedstrijd maar had het moeilijk met het stug verdedigende Corenos. Mogelijkheden waren er voldoende maar de bal wilde er niet in, met als gevolg een 0-0 eindstand. Nacompetitie is nog steeds mogelijk maar dan zal er komende zaterdag wel moeten worden gewonnen tegen Onstwedder Boys.

Voor in de agenda

Zaterdag 13 mei
Vrienden- en vriendinnendag
Zaterdag 10 juni
16.00 Mixtoernoooi
Zaterdag 17 juni
Slotdag Jeugd
Zaterdag 24 juni 
10.00 Schoonmaakdag
Donderdag 6 juli
19.30 Algemene LedenVergadering

De Dames

Alleen een wedstrijd voor Dames 1. Het zag er lange tijd naar uit dat het een eenvoudige overwinning zou worden. Echter een 3-1 voorsprong verdween als sneeuw voor de zon. Een gelijkspel leek dan ook het maximaal haalbare, totdat Renske namens de dames de bal alsnog langs de keeper van Winsum wist te werken. Een verdiende overwinning. Dames 2 speelt op  de maandagavond met 1-1 gelijk tegen Groen Geel.

Leon de Labije komt Amicitia VMC versterken.

Leon de Labije heeft afgelopen vrijdag meegedaan aan een proeftraining bij zondag 1 en heeft daar een prima indruk gemaakt. Hoofdtrainer Joop van Dalfsen had deze centrumspits van Bargeres twee jaar geleden al eerder op een proeftraining meegemaakt en vorig weekend nog aan het werk gezien in de wedstrijd tegen Asser Boys. Met Leon versterkt zondag 1 zich met een ambitieuze en goede voetballer.

Zondag 1

Zondag 1 heeft op het prachtig gelegen sportpark van Rolder Boys een punt gepakt, maar er twee verloren. Slechts 4 minuten was het team verwijderd van een broodnodige overwinning. Vechtend voor elke meter werden de Boys direct onder druk gezet. Dit leidde echter tot een ongelukkig eigen doelpunt. Nog voor de rust werd de schade hersteld. Er werd 2 keer gescoord, o.a. een prachtige lob van Ronald, terwijl ook de paal nog in de weg stond. Na de rust een iets beter Rolder Boys dat uit een vrije schop de gelijkmaker scoorde. Een keepersfout bracht Amicitia weer op voorsprong. Deze werd helaas…

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

Vrijdag 28 april
21.00 – 23.00 Reünisten
23.00 – 01.00 Zondag 2

Zaterdag 29 april
14.30 Zaterdag 2
16.30 Zaterdag 4
18.00 Zaterdag 1

Zondag 30 april
14.30 Zondag 5
17.00 Zondag1

za en zo afhankelijk programma.

De Jeugd

jeugdvoetbal