Zaterdag 3 kampioen

Zaterdag 3 kampioen

Zaterdag 3 is erin geslaagd voor de 2e keer op rij het kampioenschap in de wacht te slepen. Dankzij een 4-3 overwinning tegen LEO staat het team trots bovenaan en is niet meer te achterhalen door de concurrentie. Zaterdag wordt het team na de thuiswedstrijd tegen LEO officieel gehuldigd. Gefeliciteerd.

D1

D1

D1 stond er aan het begin van de zaterdagochtend wel heel comfortabel voor. Bij winst en gelijkspel tegen Peize was het kampioenschap binnen.  De spanning was er echter niet minder onder. De “jongetjes” van F1 waren al kampioen en D1 wilde zeker niet achter blijven. De 1e helft liep het af en toe nog wat stroef. Na de pauze echter zag je het resultaat van de vaak pittige trainingen van Frank. Er werd steeds beter gevoetbald en conditioneel was  het ijzersterk. Familie, vrienden en kennissen vierden na het laatste fluitsignaal en de 4-0 overwinning het feestje. Eens te meer werd aangetoond…

F1

F1

f1 kampioen 1Tijdens de winterstop werd besloten om het team in het voorjaar een stapje hoger te laten voetballen f1 kampioen 3nl. in de 1e klasse. Deze beslissing pakte goed uit want het team met veel kwaliteit verloor slechts 1 wedstrijd en werd dankzij een beter doelsaldo kampioen. Het spande er nog wel even om, want er moest gewonnen worden. In de rust nog een 0-0 stand, maar daarna werd met goed voetbal VVK op de pijnbank gelegd. Het eindstand van 3-0 was meer dan terecht. Vervolgens de felicitaties, medailles en beker, “we are the champions”en de patat. Veel meer foto’s

De Zaterdag

Alleen zaterdag 2 kwam in actie. Het seizoen werd in stijl afgesloten met een 8-4 overwinning op Marum.

Veiligheidsanalyse bij en met voetbalvereniging Amicitia VMC

Naar een veiliger Sportklimaat
Op 14 oktober 2015 ondertekenden Amicitia VMC, de KNVB en Halt de overeenkomst voor de uitvoering van een veiligheidsscan. In opdracht van de Rijksoverheid en NOC*NSF helpen Halt en de KNVB sportverenigingen bij het creëren van een sociaal en veilig(er) sportklimaat. Na een aantal onderdelen zoals het laten invullen van een vragenlijst over veiligheid, bijeenkomsten met alle betrokkenen en het bespreken van een checklist met de projectgroep is op 13 mei 2016 het eindrapport gepresenteerd. Hier een korte samenvatting van de bevindingen. Alle betrokkenen…

Onderhoud kunstgrasveld 3

Waarschijnlijk wordt deze week al begonnen met de werkzaamheden aan veld  3. Mogelijk heeft dit wat gevolgen voor geplande wedstrijden en/of trainingsfaciliteiten. Uiteraard word je hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

F2

F2

Voor F2 was het toch wel een verrassing. Er werd een fout in de stand hersteld waardoor het team bij winst tegen het onderaanstaande Gorecht het kampioenschap kon binnenhalen. Het liet er geen gras over groeien. De 8-1 f2 cabriooverwinning was niet eens vertekend. Na afloop een unieke binnenkomst van de kampioenen in een cabrio van een trotse vader. Vervolgens de huldiging waar ook de kampioenen van F1 nog een graantje van meepikten.

De Jeugd

Het was de zaterdag van onze jeugdteams. Kampioenschappen voor F1, F2 en D1. C1 sloot het seizoen af met een overwinning met een 8-3 overwinning op Pelikaan S. D2 heeft ngo een klein kansje. Het team won zelf met 4-3 maar zag ook concurrent Noordwolde winnen. E1 maakte geen fout tegen GRC (4-0). ON was net iets te sterk voor ons E2 (7-2).  Ook F3 kon kampioen worden. Dan had het moeten winnen van Lewenborg. In de rust echter al een 4-0 achterstand. Uiteindelijk een 5-1 nederlaag. Volgend seizoen nieuwe kansen.

Meisjes-Dames

Ons MD1 heeft dit seizoen een mooie ontwikkeling meegemaakt. Niet alleen is er een heel hecht en gezellig meidenteam ontstaan, ook ook voetbaltechnisch gebied is er veel gebeurd. Onder de (bege)leiding van Michèle ennicole koning Ramona wordt er steeds beter gevoetbald. In het begin werd nog geregeld met dubbele cijfers verloren. Afgelopen zaterdag was er slechts een kleine nederlaag (0-3) tegen de ongeslagen kampioen GVAV Rapiditas. Dames 1 leed een 3-0 nederlaag tegen Marum. Dames 2 overklaste het arme Kollum met 10-0. Topscoorder was Nicole Koning met 4 doelpunten.

Open Training

open training 28-05 Ben jij een talentvolle voetballer en zoek je de combinatie van prestatiegericht voetballen en gezelligheid? Kom dan om 20.00 uur naar de open training op vrijdag 27 mei aanstaande. Meld je nu aan via hansfels@hotmail.com.