Puppies zoeken trainer(s)

puppiesDe jeugdcommissie wil graag weer van start gaan met de aller jongsten: de puppies. Hiervoor zoeken we een trainer (liefst 2) die zich op de zaterdagochtend een uurtje wil inzetten om deze voetballertjes in spé kennis te laten maken met het voetbalspel. Trainingstijd in overleg met het jeugdbestuur: marikebren@gmail.com of marleenvanwoerkom@gmail.com.

Relatie peuken en een asbak

peuk asbakHet is blijkbaar voor veel rokende leden nog steeds onduidelijk dat er een relatie bestaat tussen een peuk en een asbak. Het is namelijk de bedoeling dat zodra de sigaret is opgerookt de peuk wordt uitgedrukt in de asbak en niet achteloos op de grond wordt gegooid. Dit laatste betekent nl. dat anderen dit weer moeten opruimen en dit geeft m.n. op de vroege zaterdagochtend veel ergenis. Nogmaals het verzoek gebruik te maken van de asbakken. Misschien elkaar hierbij een beetje “coachen”.

Voor in de agenda

Zaterdag 11 juni Mixtoernooi

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

vrijdag 06 februari
21.00 – 23.00  Dames
23.00 – Zondag 1

zaterdag 07 februari
09.00 – 12.00 Ouders Jeugd
14.45 – 16.30 Dames
16.30 – Zaterdag 4

zondag 08 februari
14.30 – Zondag 2

za en zo afhankelijk programma.

Buitenspelregel

buitenspelHet nieuwe seizoen is begonnen. Spelregelwijzigingen zijn er eigenlijk niet, maar er is wel een andere interpretatie van de buitenspelregel. Belangrijk voor scheidsrechters, maar ook voor alle spelers! De grootste verandering is dat spelers van de aanvallende partij die niet direct meedoen aan de aanval, maar wel spelers of de doelman van de verdedigende ploeg hinderen, voortaan ook buitenspel staan. Aangepaste spelregel.

Snerttoernooi

snerttoernooiZondag 4 en de dames zijn de trotse winnaars geworden van het snertworstsnerttoernooi en daarmee in het bezit gekomen van de fel begeerde zilveren rookworst. Doordat het toernooi een week eerder door sneeuwval moest worden afgelast waren er enkele afzeggingen. Hoewel kwantitatief enigszins gedevalueerd bleef er genoeg kwaliteit over. Voldoende wedstrijden, snert, worst, etc en na afloop karaoke. Voor de aanwezige teams een geslaagde avond.

Verjaardagen

05-02  B.  Wijfjes
06-02  P.  Koning
08-02  T.  ten Vergert
09-02  N  de Vries

Veldkeuringen online zichtbaar

sportpark coendersborgKijk op: www.sport050.nl/sportlocaties/sportparken om te zien wat de status van de velden is, welke velden bespeeld kunnen worden en welke niet.

Teamfoto’s

De competitie is inmiddels halverwege. Toch ontbreekt er van een aantal teams nog de teamfoto. Graag na de winterstop even een foto maken (ook leuk voor later!). Deze even doorsturen zodat de foto’s op de site en in de kantine kunnen worden vervangen.

Standen&Uitslagen

De meest actuele standen en uitslagen zijn te vinden onder Teams/Standen&Uitslagen