Nieuw materiaal

Teams die voor het komende seizoen toe zijn aan vervanging of extra materiaal kunnen hierover via de aanvoerder of elftalleider contact opnemen met Hans van Woerkom.

Huldiging zondag 5

zondag 5 kampHet was er nog niet van de gekomen: de officiele huldiging van zondag 5. Aangezien het kampioenschap vrij onverwachts werd behaald waren er nog een medailles. In de afgelopen weken werd er geen geschikt moment gevonden om de zo verdiende medailles uit te reiken.zon5 kampioen Afgelopen zaterdag was daar eindelijk ruimte voor en werden de spelers door de vz/trainer alsnog in het zonnetje gezet. Volgend seizoen res 4e klasse!

Doelpuntenaktie selektie.

Dankzij de doelpuntenaktie van de selektie heeft de vereniging weer 2 kleine doeltjes kunnen aanschaffen voor de trainingen van de diverse teams. Per gescoord doelpunt betaalden de diverse sponsoren  €0,50. doelnettenAangezien er 82x werd gescoord heeft deze aktie een mooi bedrag opgeleverd. Van het geld zullen ook nieuwe netten worden aangeschaft voor de doelen op het hoofdveld. Selektie bedankt!

Trainingen

De trainingsopkomst neemt af. Het bestuur heeft besloten om de vrijdagavond als een trainingsavond aan te bieden aan alle leden. Er zijn 2 vaste tijden. Van 19.00 uur tot 20.30 en van 20.30 tot 22.00 uur. Mocht je als volledig team hiervan gebruik willen maken, informeer dan even bij Hans van Woerkom naar de beste mogelijkheid. De vaste trainingstijden komen niet te vervallen, maar de kantine is alleen op de vrijdagavond open. De trainingen duren nog t.m. vrijdag 3 juli. Daarna is het sportpark gesloten. Op vrijdag 31 juli gaat het reguliere trainingsprogramma weer van start.

Relatie peuken en een asbak

peuk asbakHet is blijkbaar voor veel rokende leden nog steeds onduidelijk dat er een relatie bestaat tussen een peuk en een asbak. Het is namelijk de bedoeling dat zodra de sigaret is opgerookt de peuk wordt uitgedrukt in de asbak en niet achteloos op de grond wordt gegooid. Dit laatste betekent nl. dat anderen dit weer moeten opruimen en dit geeft m.n. op de vroege zaterdagochtend veel ergenis. Nogmaals het verzoek gebruik te maken van de asbakken. Misschien elkaar hierbij een beetje “coachen”.

Jeugdfeest groot succes

Jeugdfeest groot succes

Veld 3 was afgelopen zaterdag het bezit van de jeugd. Ruim 70 kinderen genoten onder een lekker besprekingzonnetje van een prachtige afsluiting van het seizoen. Doelschieten, penalties nemen, partijtjes en nog veel meer. De broodjes knakworst en de ijsco’s onbraken niet. We mogen tafelvoetbaltrots zijn op onze jeugdafdeling die alsmaar groeiende is. Een groot compliment aan de ouders en de jeugdcommisie die er voor hebben gezorgd  dat jong en geweldige (sport)dag hebben beleefd.

Verjaardagen

30-06  H.  Siebolt
30-06  H.J.  Veltman
30-06  N.  Entzinger
01-07  N.  Boer
01-07  J.  Boer
01-07  J.  Blekkenhorst
03-07  W.  v.d. Woning
04-07  R.  Westers
04-07  L.  Platerink
04-07  A.  Nonkens
05-07  H.  v. Woerkom
07-07  F.  Seijdell
07-07  S.  Schippers

Grote klusdag

Dames schoonmaakGezien het grote succes van de grote klusdag van vorig jaar, is besloten ook dit jaar weer een klusdag te organiseren. Dit zal dan op Jeugdschoonmaak1zaterdag 4 juli plaatsvinden van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Wil je je hiervoor aanmelden, geef je dan op via Laurens_dewit@hotmail.com.

Voor in de agenda

Zaterdag 04 juli Grote Klusdag (10.00-15.00)
Zaterdag 02 januari Nieuwjaarsreceptie

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

vrijdag 03 juli
21.30 – 23.00 Reunisten
23.00 –            Zondag 2

za en zo afhankelijk programma.