Algemene Leden Vergadering 2014

Algemene Leden Vergadering 2014

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering heeft weer plaatsgevonden. Als het klopt dat het gaat om kwaliteit en niet om de kwantiteit dan hoeven we ons nog geen zorgen te maken over Amicitia bij een opkomst van 12 leden (incl bestuur). Het is echter wel eens frustrerend dat leden van een vereniging nauwelijks geïnteresseerd zijn in of zich ALV-2betrokken voelen bij de vereniging waar men lid van is. De financiën werden op orde bevonden en het bestuur werd decharge verleend. De door het bestuur geformuleerde doelstellingen werden besproken. Tenslotte vond er een open discussie plaats over het…

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend!

Vrijdag 19 september
21.30 – 23.00 Dames
23.00 – 01.00 Zondag 3

Zaterdag  13 september
08.30 – 11.30 Ouders jeugd
14.30 – 16.30 Zaterdag 3
16.30 – 17.45 zaterdag 4
17.45 – 19.00 Zaterdag 1

Zondag 14 september
14.30 – Zondag 6

Diensten za en zo afhankelijk programma.

Nico Straatman erelid

Nico Straatman erelid

Lid sinds 1958.  Tijdens zijn “loopbaan’” actief voetballer met een matig loopvermogen maar met een geweldig schot. Jarenlang jeugdleider, organisator van toernooien, verzorger van de spelers van de selektie, lid van het bestuur in de jaren 70/80  en 37 jaar keeperstrainer. Voorwaar een prachtige palmaras. Veeleisend van zichzelf en anderen. Kritisch maar nicojos
altijd betrokken. Jarenlang het maatje van Ronald Westers, eerst als trainer-keeper, later als keepertrainers. Aan deze samenwerking is een einde gekomen nu het Nico fysiek wat minder gaat. Naast kado’s van Omar en Ronald heeft het…

Scheids Omar bedankt!

omarVandaag begon de reguliere competitie dan echt voor de D1 met een thuiswedstrijd tegen Gorecht. De wedstrijd werd gefloten door Omar Lanting van zondag 1. Als het goed is gaan meer senioren af en toe een wedstrijdje fluiten bij de jeugd. Dit wordt enorm gewaardeerd door de D1 en zijn aanhang. Helaas ging de wedstrijd verloren maar Omar bedankt voor je inzet en Hans van Woerkom voor het regelen!

Verjaardagen

19-09  S.  Völlinck
19-09  J.  van Iddekinge
20-09  J.  Veltman
21-09  M.  Blaauwgeers
De Zondag

De Zondag

Zondag 1 wist na het gelijke spel van de vorige week nu wel de volle winst (3-0) te pakken. Zuidlaarderveen was duidelijk een maatje te klein. Opnieuw succes voor zondag 2 dat met 7-1 GVAV Rapiditas naar huis stuurde. Ook Zondag 4 wist haar koppositie te handhaven dankzij een keurige 9-4 overwinning. Haren was te sterk voor zondag 3 dat een 5-0 nederlaag leed. Zondag 6 slaagde er niet haar eerste wedstrijd te winnen. Zondag 5 had een vrije zondag.

De Zaterdag

Op  de zaterdag zijn er nog 4 teams zonder puntenverlies. De dames wisten na een 1-0 achterstand met 3-1 te winnen. Ramona helaas geblesseerd. Hopenlijk een snel herstel. Ook zaterdag 1 won haar 2e wedstrijd. Daar slaagde zaterdag 3 eveneens in. Zaterdag 4 speelde haar eerste wedstrijd en versloeg Groningen. Zaterdag 5 pakte een punt. Zaterdag 2 heeft het moeilijk in de 4e klasse. Met 0 punten en 12 doelpunten tegen staat het gedeeld onderaan. Kom op zaterdag 2!

De jeugd

Op de vroege zaterdagochtend werd er weer volop gevoetbald. Met wisselend succes. F1 overklaste de leeftijdsgenoten van Actief (9-0). F2 speelde verdienstelijk gelijk, terwijl F3 de volle winst pakte. E1 maakte geen fout en versloeg  GOMOS met 7-5. D1 was een maatje te klein voor Gorecht (0-7) evenals C1 dat SJO met 6-0 zag winnen.

Kantinediensten

Teams worden af en toe ingeroosterd voor een kantinedienst na afloop van hun wedstrijd. Afhankelijk van de teams die een thuiswedstrijd spelen wordt de indeling gemaakt. Zie hiervoor de site en/of bord in de kantine. Het is de bedoeling dat iemand van het team ook daadwerkelijk achter de bar staat gedurende deze uurtjes. Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, betekent dat 1 of 2 keer per persoon per seizoen een bardienst.

Sponsor: Spoorzicht

Sponsor: Spoorzicht

Adviesbureau Spoorzicht bestaat sinds 2001 als is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van de samenwerking tussen het (beroeps)onderwijs en de wereld van de arbeid (bedrijven en instellingen). Het bureau voert opdrachten uit in diverse sectoren van de arbeidsmarkt, waaronder Zorg & Welzijn, Zakelijke Dienstverlening en Techniek.

www.spoorzicht.net

Gezocht.

De club is op zoek naar 1 of 2 personen die bereid zijn om op de zaterdagochtend (07.30u) de kantine weer op orde  te brengen. Vergoeding in overleg. Mail: penningmeester@amicitiavmc.nl