De Zaterdag

De Zaterdag

Zaterdag 4 moest het in de 3e ronde van de KNVB beker opnemen tegen Westerlee 2. De trotse koploper in de competitie bleek helaas niet opgewassen tegen de in de res 4e klasse spelende tegenstander. Op de laatste speeldag van het jaar werd de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Ondanks de 4-1 nederlaag mag het team trots zijn op de prestaties in de bekercompetitie. Zaterdag 5 nam het op een mistroostig sportpark Coendersborg op tegen het hooggeklasseerde LTC. Lang leek het team een punt uit het vuur te slepen. Echter in de slotfase ging de ploeg uit Assen er toch nog met de volle buit…

Sponsor: Spoorzicht

Sponsor: Spoorzicht

Adviesbureau Spoorzicht bestaat sinds 2001 als is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van de samenwerking tussen het (beroeps)onderwijs en de wereld van de arbeid (bedrijven en instellingen). Het bureau voert opdrachten uit in diverse sectoren van de arbeidsmarkt, waaronder Zorg & Welzijn, Zakelijke Dienstverlening en Techniek.

www.spoorzicht.net

Sluiting sportpark feestdagen

Sportpark Coendersborg zal dat jaar i.v.m. de feestdagen gesloten zijn vanaf maandag 22 december. Even een tijdje om bij te komen. Op dinsdag 06 januari 2015 kan worden begonnen met de hekwerkvoorbereiding op de 2e seizoenshelft. Hou wel de site in de gaten ivm mogelijke afgelastingen.

Verjaardagen

21-12  N.  Nicolai
22-12  J.  Valkema
23-12  J.  Dekker
23-12  S.  Poiesz

 

Sleutels zijn weer terecht.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-keys-image18966239

Nieuwe sponsor EM Sporting

Em sporting

Amicitia heeft een 3-jarig contract getekend met EM Sporting(www.emsporting.nl), een bedrijf dat sportartikelen levert. EM Sporting  gaat de club weer van het vertrouwde Amicitia VMC tenue voorzien. De eenduidigheid qua outfit bij de diverse teams is momenteel ver te zoeken. Met de explosieve groei van onze jeugd is dit een mooi moment om hier weer eenheid in te krijgen. Een aantal teams, waaronder de jeugd, heeft al bestellingen gedaan en zal binenkort weer in het traditionele shirt rondlopen. Bestelling van kleding en materiaal voorlopig alleen via Hans van Woerkom.

Contractverlenging

 Met Joop van Dalfsen, hoofdtrainer van de selektie, is overeenstemming bereikt over een  contract voor het seizoen 2015-2016. Momenteel doen zowel het 1e als het 2e het prima zodat er ook voor het lopende seizoen nog volop kansen liggen. Met de zekerheid van deze contractverlenging kunnen trainer en spelers zich volledig focussen op de goede afloop van de nog te spelen wedstrijden.

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

Zondag 21 december

14.00 – 17.00 Zondag 5

Diensten za en zo afhankelijk programma.

Stand van zaken

Zonder puntenverlies
Zaterdag 4 10 gespeeld 30 pnt +41
E1 9 gespeeld 27 pnt +59

Ongeslagen
Zaterdag 1 12 gespeeld 30 pnt +32
45+  8 gespeeld 20 pnt + 16

Voor in de agenda

Woensdag 03 december Sinterklaas jeugd (16.00u)
Zaterdag 03 januari Nieuwjaarsreceptie
Zaterdag 30 mei Mixtoernooi

Amicitia.nl breekt persoonlijk record

Maandag 22 september gaat voor de website van Amicitia de boeken in als ons persoonlijk record met 1028 views op 1 dag.

Dit komt door de leuke verslagen en foto’s gemaakt door de leden van Amicitia. Zo zie je maar dat het schrijven van verslagen loont, wij waarderen het dan ook zeer als er binnen je team schrijf talent zo nu en dan een leuk verslag naar ons stuurt. Dit kan je  mailen naar: jfhegeman@gmail.com

Voor alle teams die al veel verslagen schreven, bedankt en ga zo door!