De dinsdag.

Maar liefst 4 thuiswedstrijden op de dinsdagavond. De dames namen het op tegen Hunsingo/Viboa. In de eerste 15 min. waarin verdient een voorsprong werd genomen, regende het kansen voor de dames. Er werd terecht een voorsprong genomen. Daarna werd de wedstrijd volledig uit handen gegegeven. Het team voetbalde onherkenbaar en verloor met 4-2. Zaterdag 2 was veel te sterk voor Potetos. Wouter van de Woning nam de 6-0 overwinning volledig voor zijn rekening. Zaterdag 3 speelde gelijk, terwijl zaterdag 5 kansloos was tegen DIO.

Mixtoernooi.

Mixtoernooi.

Als afsluiting van dit nu al legendarische voetbalseizoen is er op 30 mei weer het traditionele jaarlijkse MIX-toernooi. Voor leden en introducees V/M. Met BBQ en super after-party. Hou daarom deze dag vanaf 15.00 uur alvast vrij.
Aanmelden bij Nanne Iedema: nanne.iedema@gmail.comDeelname: toernooi: €2,50/ BBQ €7,50.

Meisjesvoetbal

meisjesvoetbalAmicitia organiseert speciaal voor jou een trainingsreeks. Je kunt 4x komen trainen en op die manier vrijblijvend kennismaken met het meisjesvoetbal bij Amicitia. Je mag natuurlijk ook je vriendin, buurmeisje of nichtje meevragen. Tijdens de trainingen bij Amicitia staat het plezier voorop!

meisjesvoetbal

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

vrijdag 22 mei
21.30 – 23.00 Reünisten
23.00 –            Zondag 6

zaterdag  23 mei
08.30 -11.30 Ouders jeugd
14.30 -16.45  Dames
16.45               Zaterdag 3

zondag 24 mei
14.30 –           Zondag 3

Diensten za en zo afhankelijk programma.

Afmelden/Mutaties

OverschrijvingenOpzeggen van het lidmaatschap kan alleen rechtstreeks via de ledenadministratie. Dit kan schriftelijk of per mail. Voor alle leden (en hun ouders) geldt, dat het onderling afmelden of doorgeven van mutaties bij trainer, leider en/of bestuurslid niet voldoende is en er altijd een schriftelijke of online afmelding/mutatie bij de ledenadministratie vereist is. Tevens dient de spelerspas ingeleverd te worden!
Voor meer info zie: overschrijving

Verjaardagen

23-05  S.  Goelema
23-05  H.  Wilken
23-05  P.  de Groot
23-05  K.  Bies
24-03  J.  van der Borg
25-03  T.  van Dekken
25-03  E.  Sytema
26-03  S.  van Bakel
27-03  I.  Kromhout van der Meer
Amicitia puppies kampioen.

Amicitia puppies kampioen.

Het allereerste toernooi, voortreffelijk georganiseerd door vvHoogezand, was voor onze puppies een spannende aangelegenheid. 7 man sterk togen wij erheen om een 4×4 toernooi te spelen. In de praktijk waren 3 van de 4 wedstrijden 5×5. Maakte ons niets uit.

F3 nog geen kampioen.

F3 nog geen kampioen.

F3 speelde zaterdag in alle vroegte uit tegen concurrent GVAV Rapiditas. Bij winst of gelijkspel was het team niet meer te achterhalen en zou er ook bij de jeugd een kampioenschap te vieren zijn. In de praktijk bleek het team van GVAV Rap. een maatje te groot. Komende zaterdag is er nog een kans. Dan moet er echter worden gewonnen en moet GVAV Rap. gelijk spelen of verliezen.

Voor in de agenda

Zaterdag 30 mei Mixtoernooi
Zaterdag 02 januari Nieuwjaarsreceptie

Sponsor: Spoorzicht

Sponsor: Spoorzicht

Adviesbureau Spoorzicht bestaat sinds 2001 als is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van de samenwerking tussen het (beroeps)onderwijs en de wereld van de arbeid (bedrijven en instellingen). Het bureau voert opdrachten uit in diverse sectoren van de arbeidsmarkt, waaronder Zorg & Welzijn, Zakelijke Dienstverlening en Techniek.

www.spoorzicht.net

Geen verhoging contributies

Het bestuur heeft besloten dat voor het seizoen ’15 – ’16 de contributies niet zullen worden verhoogd. Dit is voor de vierde keer op rij. Zie hier de hoogte van de contributies.