Bekerronde 2

Op de dinsdagavond 2 wedstrijden in de tweede bekerronde. Wist zaterdag 1 de eerste wedstrijd al met ruime cijfers te winnen ook VVSV was niet opgewassen tegen het sterk spelende Amicitia. Hierdoor heeft het team zich vrijwel verzekerd van een plaats in de 2e ronde. Zaterdag 2 was niet opgewassen tegen VV groningen 2(?). Tot de rust ging het gelijk op, daarna was de tegenstander de bovenliggende partij (3-5). Woensdagavond wist C1 de eerste wedstrijd te winnen terwijl de dames met 2-0 tegen The Knickerbockers onderuit gingen. Ook zondag 2 wist niet te winnen tegen Be Quick. De wedstrijd op…

Goed bekerweekend.

Goed bekerweekend.

Op bovenstaande foto één van de teams die het uitstekend heeft gedaan in de eerste ronde van de beker. De vedetten van F2 wonnen met 8-3 van Omlandia. Van links naar rechts:  (boven)Levi, Sam, Lennart, Piet, bikkel, Rico; (onder) Melle, jelmer, Hidde, Teun, Jelte, Simon.

 

Verjaardagen

27-08  V.   Herwig
28-08  A.   Ottens
29-08  J.   Kok
30-08  H.   Vos
01-09  R.  Veldman

Amicitia 85 jaar jong.

“Op 11 oktober 1929 richtten Teun van der Vat, Jan Schwenke, Herman Michel en Carl Zuhorn een nieuwe voetbalclub op. Voor de club kozen ze de oude societeitsnaam: Amicitia“. Dit betekent dat komende maand onze vereniging 85 jaar bestaat. Ofschoon het geen officieel jubleum is wil het bestuur dit heuglijke feit niet zomaar voorbij laten gaan. Wij nodigen alle (oud)leden en zij die zich betrokken voelen bij de club uit voor een “verjaarsreceptie’ op zaterdag 11 oktober a.s.. Aanvang 17.00u in onze gezellige kantine.

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering

Donderdagavond 18 september is het weer zover. Dan vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats waarin de leden zich kunnen uitspreken over wat er in hun vereniging gebeurt. Vanaf 19.30 kunnen de stukken worden ingezien. Om 20.00u begint de vergadering. Iedereen is van harte welkom.

Uitslagen beker

Het uit veel nieuwe spelers bestaande zaterdag 1 gaf haar visitekaartje af door afgetekend met 6-1 te winnen van Potetos. Ook zaterdag 2  en 4 wisten de wedstrijd in de bekereerste bekerronde te winnen. De dames, F1 en F2 wilden op de zaterdag niet achter blijven en scoorden er lustig op los en zorgden er mede voor dat de 6 teams die in aktie kwamen 18 punten in de wacht sleepten.De zondagteams waren iets minder succesvol. Er was echter sprake van tegenstanders van behoorlijk nivo. Zondag 2 en 3 sleepten toch een puntje uit het vuur. Een compliment aan zondag 1 dat na een zwaar trainingsweekend…

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend!

Vrijdag 29 augustus
21.30 – 23.00 Reünisten
23.00 – 01.00 Zondag 6

Zaterdag 30 augustus
08.30 – 10.30 Ouders jeugd

Zondag 31 augustus
14.30 – 17.00 Zondag 2
17.00 –      Zondag 1

Diensten za en zo afhankelijk programma.

Nieuwe gezichten bij de selectie van zondag 1

Nieuwe gezichten bij de selectie van zondag 1

De selectie van zondag 1 heeft zich voor het komende seizoen versterkt met 10 spelers, daarnaast is het begeleidingsteam aangevuld met twee personen. Van links naar rechts boven Rolf Koetze (Helpman), Frank Smalbil (Bargeres), Raymond de Groot (Bargeres), Wesley Elzer (Gruno), Jaimy Kral (Gruno), Hans Fels (assistent trainer), onder Ebrima Sumareh (doelverdediger uit Gambia), Anton Stroobach (teambegeleider), Peter Hofman (de Weide), Martin Bosker (Gronitas). De volgende spelers waren niet aanwezig, Koen Blansjaar (Gronitas) en Sander Ottens (ONR)

Fluiten bij de jeugd

Onze jeugdafdeling blijft groeien. Inmiddels hebben we C, D, E  F-ers. M.n. bij de F-jes zien we een sterke groei. We gaan dan ook met maar liefst 3 F-teams beginnen aan de fluitcompetitie. De teams spelen hun wedstrijdjes op de zaterdagmorgen. Er moet echter ook worden gefloten. We zoeken leden/ouders die incidenteel of structureel een wedstrijdje willen fluiten. Bij een poultje kan er worden gewisseld. Meld je hiervoor aan bij marikebren@gmail.com.

BHV en AED

aedIn de kantine hangt bij de ingang naar de keuken een AED. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Het gebruik van de AED kan een leven redden. Regelmatig volgt een aantal leden een (herhalings)cursus om met de AED te kunnen werken.  AED is per 1 januari standaard onderdeel van de BHV Nederland. Wij willen graag weten welke leden deze cursus hebben gevolgd en derhalve kunnen omgaan met de AED. Mail even naar secretaris@amicitiavmc.nl om aan te geven dat jij in een noodgeval weet hoe de AED werkt.

Speeldagenkalender veldvoetbal district Noord seizoen 2014/’15

Speeldagenkalender veldvoetbal district Noord seizoen 2014/’15