Amicitia VMC – Oranje Nassau

Afgelopen zaterdagochtend stond de kraker tegen onze Coendersborg-buren CVV Oranje Nassau E2 op het programma. Opnieuw een wedstrijd om de bovenste plekken in Amicitia e1-ON1de competitie. Voordat we de slaap uit de ogen gewreven hadden lag de bal al achter onze keeper SAM. Via een vlotte combinatie dook ON voor de goal op en begon de wedstrijd totaal niet zoals we verwacht hadden.  Toen de spelers de schrik een beetje te boven waren en coach Frank de boel weer wat wakker had geschud gingen we eindelijk een beetje voetballen. We kregen genoeg kansen maar de ballen gingen er deze ochtend niet makkelijk…

Zondag 1 gaat volgend seizoen voor een periodetitel

BrianDe spelers van 1e selectie gaan er komend seizoen alles aan doen om minimaal een periodetitel te behalen.  Op dit moment is men druk bezig om de selectie op een aantal posities versterken. Op vrijdag 2 mei is er een kennismakingstraining voor mogelijke nieuwe spelers om zich een goed beeld te vormen van onze vereniging. Spelers die nog op zoek zijn naar een gezellige, ambitieuze en prestatieve voetbalvereniging en over goede voetbalkwaliteiten beschikken, kunnen zich aanmelden voor een kennismakingstraining bij: Nico van der Laan; 06-44277029; nicovdlaan@hotmail.com (Elftalleider)

Financiële ondersteuning via Dagpas

In combinatie met Dagpas kan worden geprofiteerd van de leukste aanbiedingen in en rondom Groningen, waarbij Amicitia financieel wordt gesteund. Wil jij eens uit eten dagpasmet je teamgenoten, familie, vriend(en) of vriendin(nen)  of genieten van leukste producten, uitjes en of sportaanbiedingen en daarmee je vereniging steunen? Dat kan! Want bij elke besteding die bij de  Dagpas wordt gedaan via Amicitia VMC, krijgt de club een percentage van de besteding.  Dus:  Meld je gratis aan, profiteer van de leukste aanbiedingen en steun je club!

Sponsor: Spoorzicht

Sponsor: Spoorzicht

Adviesbureau Spoorzicht bestaat sinds 2001 als is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van de samenwerking tussen het (beroeps)onderwijs en de wereld van de arbeid (bedrijven en instellingen). Het bureau voert opdrachten uit in diverse sectoren van de arbeidsmarkt, waaronder Zorg & Welzijn, Zakelijke Dienstverlening en Techniek.

www.spoorzicht.net

Verjaardagen

22-04  F.  Schoonbeek
25-04  J.  Krijthe
25-04  T.  Bleker
26-04  T.  de Jonge
27-04  H.  de Rouw
27-04  J.  Riddersma
28-04  S.  van der Ploeg

Doelpuntenmakers

De stand van de gouden schoen is bijgewerkt t/m 06 april. Omdat niet alles wordt doorgegeven is de stand mogelijk niet 100% correct. In dat geval graag even een reaktie van de elftalleider(s) en/of speler(s).

Gezocht: Nieuwe dames!

Heb jij enige voetbalervaring en wil je een balletje trappen in een omgeving waar enthousiasme en gezelligheid de boventoon voeren? Dan ben je van harte welkom bij Amicitia VMC, een oergroningse club, waarbij een warm familiegevoel dat zegt dat je nooit meer weg wil geen ongewone bijkomstigheid is! Ons damesteam komt uit in de 4e klasse, wat betekent dat wij een aardig potje kunnen ballen, maar een redelijk sociaal wisselbeleid voeren. Wij zijn op zoek naar dames die al eerder hebben gevoetbald, ambities hebben richting de 3e klasse en beschikbaar zijn op de volgende tijden: dinsdag- en…

Geen training voor de puppies

Geen training voor de puppies

Het blijft goed gaan met onze puppies. Het is duidelijk dat de ouders, trainers en natuurlijk de jeugd zelf heeft veel plezier beleeft aan de acitiviteiten op de vroege zaterdagochtend.
Zaterdagen 26 april en 03 mei is er geen training ivm de meivakantie.

Mixtoernooi 2014

wkDe datum mixtoernooi 2014: 14 juni  -  aanvang 16.00 u. De organisatie ligt dit jaar bij zaterdag 4. Aangezien deze afsluiting plaatsvindt tijdens het WK is het thema natuurlijk gerelateerd aan Brazilië. Binnenkort meer info.

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend.

Vrijdag  25 april  21.30 -  23.00  Reünisten
 23.00 -  01.00  Zondag 6
Zondag  27 april 14.00 -  Zondag 5

“Onze regels”

 • Niet roken in het clubgebouw.
 • Geen glaswerk buiten tijdens wedstrijden.
 • Buiten geen gebruik alcohol tijdens wedstrijden (uitg. terras).
 • Niet met voetbalschoenen in de kantine.
 • Geen glaswerk in de kleedkamers.
 • Geen overlast voor de omgeving.
 • Je houden aan de vastgestelde sluitingstijden.
 • Geen gebruik keuken op eigen initiatief.
 • Cornervlaggen naar binnen en netten omhoog.
 • De kantine en kleedkamers schoon achter laten.
 • Juist gebruik kassa en kasstaat.
 • De kantine goed afsluiten. (deuren op slot; lichten uit!)