Kunstgrasvelden weer bespeelbaar.

De Jeugd

jeugdvoetbal

Teamfoto

Inmiddels hebben de spelers wel hun plaats in de diverse teams gevonden. Maak nog even een teamfoto (als dit nog niet is gebeurd) voor op de site.

Vertrouwenspersoon

nellekeIedereen bij de vv. Amicitia VMC moet met plezier zijn sport kunnen bedrijven. Toch kunnen er zich ook bij onze vereniging ongewenste gebeurtenissen voordoen in de vorm van agressie, sexuele intimidatie, discriminatie, of pesterijen. Soms kan men deze misstanden bespreken met een trainer, leider of bestuurslid, soms echter blijkt dit toch te moeilijk. Het kan ook lastig zijn, als degene waarvan het gedrag als ongewenst wordt beschouwd, een ouder of leider is.
In zulke gevallen is het goed, dat men terecht kan bij een persoon, die buiten de leiding staat en die een geheimhoudingsplicht

Kantinediensten

Let op! Kantinediensten zijn niet vrijblijvend! bardienst

Vrijdag 27 januari
21.00 – 23.00 Dames
23.00 – Zondag 1

Zaterdag 28 januari
16.45 – 19.00 Zaterdag 1
19.00 – 21.00 Dames

Zondag 29 januari
17.00 – Zondag 1

za en zo afhankelijk programma.

Sluitingstijden kantine

Ter herinnering:
De kantine mag tot maximaal 2 uur na de laatste sportactiviteit geopend blijven.
Dit betekent in de praktijk:
Zondag 20.00u
Maandag 23.00u
Dinsdag 24.00u
Woensdag 24.00u
Donderdag n.v.t.
Vrijdag 01.00u (+30 min schoonmaak)
Zaterdag 21.00u (+30 min schoonmaak)

Alleen in overleg hiervan af te wijken.

Vrienden van Amicitia (VvA)

Zaterdag 29 oktober was het eindelijk zover: het 40 jarig jubileum van de Vrienden van Amicitia (voorheen Reünisten). Het werd een echt vvaAmicitia feest waarin alle ingrediënten voor een groot succes aanwezig waren. De VvA was de laatste maanden gegroeid tot meer dan 100 leden en dat betekende een weerzien van veel oud ploeggenoten. De ruim 130 aanwezigen haalden herinneringen op, foto’s werden bekeken en nieuwe reünies werden gepland. Dit allemaal tijdens een prachtig programma met een voetbalwedstrijd, een heerlijk buffet,  muziek van de Amicitia band met o.a zangeres Marleen, een korte…

Pinautomaat.

pinnenDe club beschikt nu over een pinautomaat waarmee contactloos kan worden betaald, waardoor het gemak voor leden én de club wordt vergroot.

Trainingstijden

Het trainingsschema voor het seizoen ’16 – ’17 is te vinden onder Clubinformatie/trainingsschema. Het is een voorlopig schema. De kans bestaat dat er nog wijzigingen moeten worden aangebracht. Hierover zal tijdig worden gecommuniceerd.