Zaterdag 1

Jakob Zwart nieuwe trainer Zaterdag 1


Voor het grotendeel van de Amicitia elftallen geldt dat de eerste training van het seizoen er weer op zit. Zo ook voor zaterdag 1, wat al een handvol trainingen heeft afgewerkt. Dit onder leiding van de nieuwe trainer Jakob Zwart, die dit seizoen de trainingen zal leiden in samenwerking met Nanne Iedema. Vanwege de ambities van Zaterdag 1 heeft het bestuur dit jaar gekozen voor deze duo-aanpak. Nanne Iedema stond voorheen alleen voor deze klus.

Beide trainers hebben een goede taakverdeling gemaakt en de rol van Jakob bleek een goede aanvulling. Hij heeft een reputatie opgebouwd bij onder andere VVK, v.v. Noordwolde, v.v. Middelstum en Viboa. Zijn elftallen speelden regelmatig mee om de prijzen. Bij Zaterdag 1 treft hij een selectie die grotendeels in tact is gebleven en daarnaast enkele versterkingen heeft mogen verwelkomen. De verwachtingen zijn de ook gespannen. Technische commissie en bestuur zullen de ontwikkelingen goed volgen!

To Top