Bekerwedstrijd

Dit was het weekend van… week 36

Dit was het weekend van… regenachtig weer en afgelaste wedstrijden. Bij de senioren trad hierdoor slechts 1 team aan, waardoor de spotlight op zaterdag volledig op de VR2 gericht kon worden. Op zondag werden er door het betere weer meer wedstrijden afgewerkt. In een van deze wedstrijden deed zondag 4 een grote stap richting de volgende bekerronde!

De vrouwen van Stadspark zijn afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 3de klasse en heeft voor het aankomende seizoen uitgesproken dat zij terug wil keren naar deze klasse. Het team is daarmee één van de kampioenskandidaten in deze klasse. De vrouwen 2 speelt aankomend seizoen in de 5de klasse. De ploeg van trainer Jelle Tamminga werd tijdens dit bekerduel volop gesteund door de speelsters van Vrouwen 1, die vrij waren doordat hun wedstrijd werd afgelast. De vrouwen 2 liet bij vlagen goed spel zien. Echter wisten de vrouwen niet meer dan één doelpunt te maken. Deze kwam op naam van Ilyana. Zij was haar tegenstander na een goede loopactie te snel af en wist na een mooie steekpass van Yvonne de bal koelbloedig langs de keeper te schieten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 6-1 overwinning voor Stadspark. 

Op zondag was zondag 2 niet bij machten om Helpman 2 van zich af te houden. In een doelpuntrijk duel viel het kwartje de verkeerde kant op. De score van 5-3 stond in positieve zin voor Helpman na 90 minuten op het scorebord. Zondag 3 werkte een spannend duel af tegen Siddeburen 2. Ook hier viel wist Amicitia niet aan het langste eind te trekken. Bij een 2-3 achterstand kreeg zondag 3 een grote kans om de stand gelijk te trekken. Dit mocht echter niet baten. Siddeburen wist in een van de laatste minuten het duel te beslissen, na een knappe kopbal richting verre hoek. De heren van zondag 4 gaven wel het goede voorbeeld. Door een 4-2 overwinning op Stadspark 3 wist zij een reuze stap te zetten richting de volgende bekerronde. Aankomende zondag heeft zij op de Esserberg tegen Helpman 4 aan een punt genoeg om de volgende ronde te bereiken!

To Top