Mededelingen

Iedereen zijn eigen spullen, iedereen zijn eigen ballenhok!

 

Nadat enkele vrijwilligers zich weer ontfermd hebben over de faciliteiten van de club, is elk team weer voorzien van een eigen ballenhok! Dit betekent dat iedereen daar netjes zijn spullen in kan stoppen na de training of wedstrijd. Tevens zijn er onlangs op de elftalleidersvergadering sloten uitgereikt om deze af te sluiten.

Let goed op de eigen spullen en berg deze goed op! Mits dit gebeurt is het ook niet nodig om de spullen bij iemand anders weg te halen. Het bestuur acht iedereen ertoe in staat om hier zorgvuldig mee om te gaan en het fatsoen te bewaren. Neem bijvoorbeeld een voorbeeld aan Koen van de JO 11-4 (hierboven op de foto) die maar als te goed beseft dat dit het ballenhok van de JO 11-4 is!

To Top