Bekerwedstrijd

Weinig jeugdwedstrijden door regenval

 

Door het slechte weer vonden er weinig jeugdwedstrijden plaats op zaterdag. Echter mocht de MO15-1 wel aantreden en ook mochten een paar jongens teams alsnog het veld op.

De JO13-1G herpakte zich in de beker. Waar de eerste wedstrijd nog met 1-0 werd verloren won zij de tweede wedstrijd in de beker met maar liefst 15-0 van Noordwolde. De JO11-3 mocht al voor de tweede keer in de competitie aan de bak. Waar de jongens van JO11-3 de eerste wedstrijd nog met 0-6 verloren, bracht zij in de tweede wedstrijd haar doelsaldo op 0 door met 0-6 te winnen uit bij Zuidhorn. De JO10-1 hadden een moeilijke dag thuis tegen Actief. In de slotfase was een doelpunt dichtbij, maar het mocht niet baten. De uitslag 0-14 was een ruime, maar voor de eigenlijk nog F-pupillen zullen er zeker punten volgen dit seizoen.

Dan door naar de meiden, waar de MO15-1 geweldig aan het seizoen begon. De meiden wonnen maar liefst met 0-8 van Siddeburen! Mede door de steun van enkele trouwe supporters werd Siddeburen keurig aan de kant gezet. De bijgevoegde foto komt uit deze wedstrijd. Wilt u nou meer foto’s zien van deze wedstrijd: dinsdag volgen enkele foto’s op de Amicitia Facebook pagina.

Like deze pagina, waarvan de link is toegevoegd:
https://www.facebook.com/amicitia.vmc/

To Top