Mededelingen

Clubicoon Herman voorzien van een entreeloket

Clubicoon Herman neemt elke thuiswedstrijd van Amicitia VMC zondag 1 de verkoop van de programmaboeken voor zijn rekening. Eerder deed hij dit zittend op zijn rollator, maar sinds afgelopen week is hij voorzien van een prachtig entreeloket.

Door enkele vrijwilligers is hard gewerkt om het entreeloket in paraatheid te brengen voor de thuiswedstrijd tegen Asser Boys van afgelopen zondag. Het verrijdbare loket werd keurig op tijd op de gewenste plek neergezet, zodat Herman supporters en gasten kon voorzien van een programma boek. Het loket zal nog geverfd worden, waardoor de clubkleuren en het clublogo erop geschilderd zullen worden. De speciale aandacht gaat uit naar Nico van der Laan, die hard gewerkt heeft om dit voor Herman te realiseren. Mede door Nico’s toedoen glom Herman van geluk, zoals valt te zien op de bijgevoegde foto. Het maakte de zonnige zondag nog zonniger.

 

 

To Top