Wedstrijdverslagen

Dit was het weekend van… week 40!


Dit was het weekend van… de sponsordag op zaterdag! Zo mocht zaterdag 1 haar nieuwe sponsorkleding aan het publiek tonen. Naast de jaarlijkse teamfoto werd er een lunch georganiseerd en later op de dag mocht Zanger Richard zijn zangtalent etaleren in de kantine.

Naast deze activiteiten werd er ook nog gevoetbald. Waar zaterdag 1 rondom de wedstrijd zich vrij actief toonde, liet tegenstander Elim 1 de Amicitianen in de wedstrijd een toontje lager zingen. Zaterdag 1 verloor de wedstrijd teleurstellend met 1-5.

De vrouwen 1 wist dit doelsaldo juist in haar voordeel om te zetten. Op bezoek bij de vrouwen van Asser Boys 2 werd een keurige 0-4 genoteerd. De vrouwen 2 speelde thuis gelijk tegen Lycurgus. De vrouwen 2 had meer verdiend, maar verder dan 1-1 kwamen de vrouwen niet. Overigens heeft Suzan voor vrouwen 1 en Gerda voor vrouwen 2 een uitgebreid verslag geschreven. Deze verslagen zijn te vinden op de teampagina’s van beide elftallen.

Zaterdag 3 mocht het heil een complex verder op zoeken. In Be Quick 3 moest zij haar meerdere erkennen: 1-3. Zaterdag 4 moest aantreden voor een lastige pot bij Helpman 4. Zaterdag 4 kwam met 2-0 achter, maar wist dit om te buigen naar een gelijkspel, 2-2. Het regenachtige veld was slecht te bespelen. Zo ondervond ook de Helpman keeper, die voor de wedstrijd besloot zijn doelgebied schoon te vegen (zie foto). Overigens is er in zaterdag 4 een tweede zaterdag ploeg gevonden die, net als zaterdag 6 na de afgelopen speelronde, zijn kampioenambities heeft uitgesproken. Staat genoteerd!  

Zaterdag 6 wist overigens deze kampioenambities kracht bij te zetten in haar thuiswedstrijd tegen Mamio. Zaterdag 6 scoorde er lustig op los en sloot af met 10-0. 

To Top