Mededelingen

Veel jeugdvoetbal op de sponsordag


Wederom een overvolle kantine, afgelopen zaterdag bij Amicitia. Niet alleen omdat er veel gevoetbald werd, maar ook doordat de sponsordag op het programma stond.

De jongste jeugd, van de onder 8 verloren beiden hun duels. De JO8-2 scoorde wel drie maal tegen Lewenborg, maar Lewenborg maakte zelf drie goals meer, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-6. De JO8-1 scoorde eveneens drie keer, maar de jongens van Potetos maakte er maar liefst tien. Hierdoor werd er na 40 minuten speeltijd afgesloten met een eindstand van 3-10. De jongens van JO9-3 verloren nipt van Harkstede met 1-2. De supporters van JO9-2 konden de score op een drie paar handen niet bij houden. De jongens van JO9-2 maakten er maar liefst 31(!). Eindstand: 31-0!

De jongens van JO10-1 speelden thuis de topper tegen tegen v.v. Winsum-2. De mannen van Winsum waren fysiek al wat verder dan de jongens van JO10-1. Dit verschil liet zich ook uitdrukken in de score: 5-14. Door de sportieve instelling van v.v. Winsum mocht JO10-1 na de 0-5 met een man meer de wedstrijd uitspelen. Een van de mooie doelpunten die JO10-1 maakte werd gemaakt door Wouter. Wouter vierde zaterdag tevens zijn negende verjaardag. Nog gefeliciteerd Wouter! Wouter wilde tot eenieders verbazing op de foto met de scheidsrechter van dienst in plaats van met zijn teamgenootjes (zie foto rechts).

De JO11-4 wist niet te winnen bij Stadspark. Na de vereiste 50 minuten stond de stand van 5-2 op het bord. De JO11-3 wist mede door een hattrick van Jan (zie foto boven) met 6-0 te winnen van GRC JO11-6. Mede door goed voorbereidend werk van zijn teamgenootjes wilde Jan de wedstrijdbal maar als te graag mee naar huis nemen. De JO11-2 wist in tegenstelling tot JO10-1 wel te winnen van v.v. Winsum. Op het complex van de fusieclub werd het 2-8. De JO11-1 maakte er voor deze keer een spannende wedstrijd van. Waar in het vorig weekend nog 1-14 werd, bleef de score deze keer in evenwicht. Tegen Omlandia JO11-1G werd het 2-2.

Amicitia/Oranje Nassau JO13-2G kende een moeilijke middag tegen Gorecht JO13-4. Uiteindelijk werd het midden in Haren 7-2. De Amicitia Oranje Nassau combinatie van de JO15-1G speelde een zeer overtuigende thuiswedstrijd tegen HS’88 JO15-3. Er werd maar liefst negen keer gescoord, terwijl ook de nul werd gehouden: 9-0. De meiden van MO15-2 moesten het hoofd buigen voor Potetos MO15-1. Zij verloren met 2-0. De MO15-1 wist eveneens geen punt te pakken. Zij verloren nipt Niekerk MO15-1 met 1-2.

De JO17-1 heeft na twee wedstrijden de volle mep. Met een doelsaldo van +14 ziet het er tot op heden goed uit voor het oudste jeugdteam. De JO-17 haalde flink uit tegen Lycurgus met 1-13. De slotmededeling: naast de mooie wedstrijden is de sponsordag geweldig gelopen. De verschillende teams willen hun sponsor(s) bedanken voor hun komst naar het complex!

To Top