Dit was het weekend van… week 44!

Dit was het weekend van… de vele doelpunten bij de senioren. De meest spectaculaire wedstrijd was die van zaterdag 1. Zij stonden met 4-1 achter, op bezoek bij NWVV 1, maar wisten dit volledig om te buigen naar een 4-5 zege. Door deze overwinning staat zaterdag 1 gedeeld tweede, op een punt achterstand van koploper SVBO 1.

Bij zaterdag 2 viel er zelfs een doelpunt meer te bewonderen. Echter kende zaterdag 2 een moeizame middag tegen SC Stadspark 5. De wedstrijd eindigde in maar liefst 1-9. Zaterdag 3 mocht weer eens drie punten bijschrijven. Door een benauwde 2-1 in de derby tegen Oranje Nassau 5 steeg de ploeg naar plek 6 in de competitie. Zaterdag 4 wist ook weer te winnen. Door een 4-1 overwinning werd er weer gerapt over kampioenambities en baarden af scheren als dit kampioenschap mogelijk behaald zal worden. Ook zaterdag 5 won hun duel. Dit met 0-4 op bezoek bij Gorecht 5. En ook zaterdag 6 won dik. Zij wonnen met 0-7 uit bij HFC ’15 4. Hierdoor wonnen 5 van de 6 zaterdag mannenteams.

De vrouwen 1 had een vrije middag. Vrouwen 2 wist te overtuigen, op bezoek bij Zevenhuizen VR2. Door een 2-8 overwinning staat de vrouwen 2 op een verdienstelijke vierde plek in de competitie.

Zondag 1 kende een moeizame middag. Zij kwam nog wel op voorsprong, maar daarna liep v.v. Roden over zondag 1 heen. V.v. Roden steeg door de 2-7 overwinning naar de derde plek in de competitie, waar Amicitia VMC zondag 1 daalde naar plek 11 van de 14. Zondag 2 won haar thuiswedstrijd ,et 6-2 van Nieuw Roden 2. Ook zondag 3 pakte de volle mep. OZW 3 bleef door een 0-5 nederlaag in treurnis achter. Zondag 4 zette dezelfde uitslag neer als dat zondag 1 deed. Echter wist zondag 4 de wedstrijd in haar voordeel te beslissen, 2-7.