Mededelingen

Dit was het weekend van… week 44!

Dit was het weekend van… de vele doelpunten bij de senioren. De meest spectaculaire wedstrijd was die van zaterdag 1. Zij stonden met 4-1 achter, op bezoek bij NWVV 1, maar wisten dit volledig om te buigen naar een 4-5 zege. Door deze overwinning staat zaterdag 1 gedeeld tweede, op een punt achterstand van koploper SVBO 1.

Bij zaterdag 2 viel er zelfs een doelpunt meer te bewonderen. Echter kende zaterdag 2 een moeizame middag tegen SC Stadspark 5. De wedstrijd eindigde in maar liefst 1-9. Zaterdag 3 mocht weer eens drie punten bijschrijven. Door een benauwde 2-1 in de derby tegen Oranje Nassau 5 steeg de ploeg naar plek 6 in de competitie. Zaterdag 4 wist ook weer te winnen. Door een 4-1 overwinning werd er weer gerapt over kampioenambities en baarden af scheren als dit kampioenschap mogelijk behaald zal worden. Ook zaterdag 5 won hun duel. Dit met 0-4 op bezoek bij Gorecht 5. En ook zaterdag 6 won dik. Zij wonnen met 0-7 uit bij HFC ’15 4. Hierdoor wonnen 5 van de 6 zaterdag mannenteams.

De vrouwen 1 had een vrije middag. Vrouwen 2 wist te overtuigen, op bezoek bij Zevenhuizen VR2. Door een 2-8 overwinning staat de vrouwen 2 op een verdienstelijke vierde plek in de competitie.

Zondag 1 kende een moeizame middag. Zij kwam nog wel op voorsprong, maar daarna liep v.v. Roden over zondag 1 heen. V.v. Roden steeg door de 2-7 overwinning naar de derde plek in de competitie, waar Amicitia VMC zondag 1 daalde naar plek 11 van de 14. Zondag 2 won haar thuiswedstrijd ,et 6-2 van Nieuw Roden 2. Ook zondag 3 pakte de volle mep. OZW 3 bleef door een 0-5 nederlaag in treurnis achter. Zondag 4 zette dezelfde uitslag neer als dat zondag 1 deed. Echter wist zondag 4 de wedstrijd in haar voordeel te beslissen, 2-7.

 

 

To Top