Junioren

Sinterklaas brengt bezoek aan Amicitia VMC!

Woensdag 29 november kwam Sint een bezoek brengen aan de jongste voetballers van Amicitia.

Door drie pieten werden de kleinsten (puppies, JO7, JO8) van het trainingsveld gehaald en konden ze in de kantine nog even samen oefenen op een vrolijk pietenlied. Daarna werd onder live muzikale begeleiding de Sint enthousiast onthaald en toegezongen (en gedanst). Sint sprak elk team even afzonderlijk en droeg zelfs een heel gedicht voor aan JO7, terwijl de pieten voor de nodige afleiding en pepernoten zorgden. Na het vertrek van Sinterklaas kregen vervolgens alle kinderen een cadeautje van zijn pieten mee naar huis. Voor de iets oudere jeugd (JO9 en J010) werd vervolgens alles nog eens dunnetjes overgedaan. Dank voor uw bezoek, Sinterklaas!

To Top