Mededelingen

Amicitia pubquiz op 22 december

Zoals jullie allen weten, vindt op vrijdag 22 december aanstaande de 2e editie van de jaarlijke Amicitia pubquiz plaats. Waar vorig jaar alleen werd getest hoe toereikend de voetbalkennis was, zal de quiz dit jaar op een breder niveau worden getrokken. Onder begeleiding van de gouden keeltjes van quizmasters Jelle Tamminga en Sebastian Ribbers zullen de deelnemers zowel op groeps- als individueel niveau worden uitgedaagd om het maximale uit hun hersenpannen te halen. Na afloop zal er onder muzikale begeleiding van een lokale artiest bekend gemaakt worden wie er met de prijzen vandoor gaan. Dit belooft een avond vol gezelligheid en de ideale kans om samen de winterstop in te luiden (want we weten allemaal dat sommigen deze winterslaap absoluut nodig hebben). Ook de Vrienden van Amicitia zijn uiteraard van harte uitgenodigd. Diegene die hier belangstelling voor hebben en lid zijn van de dochtersvereniging kunnen zich aanmelden via Marcel Winkels. 

Tot dan!

Opgave

Inschrijfgeld: 2 euro

Locatie: Kantine Amicitia VMC

Datum: 22-12-2017

Tijdstip: 21:30 Aanmelden uiterlijk voor 20-12-2017: individueel bij Jelle Tamminga (jelletamminga@live.nl)

To Top