Mededelingen

Dit was het weekend van… week 48

 

Dit was het weekend van… veel S.V. Lycurgus, maar toch ook weer niet. Zaterdag 3, 4 en 5 kregen te maken met een ploeg uit het westen van de stad. Echter werden bij S.V. Lycurgus de velden niet goed genoeg bevonden, waardoor enkel de wedstrijd van zaterdag 3 doorgang vond. Deze werd wel winnend afgesloten.

Zondag 1 kende een moeizame middag. Op bezoek bij St. Annaparochie werden er deze week zes goals geïncasseerd in plaats van zelf binnen geschoten. De wedstrijd werd met 6-1 verloren. In tegenstelling tot de zaterdag, werden alle wedstrijden op zondag wel gespeeld. De routiniers van zondag 2 gaven het goede voorbeeld. Zij moesten in de kou de provincie in, maar konden met drie punten met een warm gevoel wederkeren. Op bezoek bij Peize werd een keurige 0-4 overwinning behaald. 

Zondag 3 greep net naast de punten. Gruno 4 maakte op Coendersborg één doelpunt mee dan Amicitia VMC zondag 3. Het werd 1-2. In de wedstrijd van zondag 4 viel slechts één goal. Gelukkig in het voordeel van de Amicitianen, waardoor FC Lewenborg 4 met 1-0 aan de kant werd geschoven. Ook zondag 5 won haar wedstrijd. Dit met 0-2 van SC Stadspark 6.

De VR1 mocht al een dag eerder afreizen naar SC Stadspark. Tegen de vrouwen 1 van deze club werd nipt met 2-1 verloren. Zaterdag 1 wist een 1-3 achterstand om te buigen naar een 3-3 gelijkspel. Borger 1 was Amicitia VMC zaterdag 1 in de eerste helft de baas, maar over de hele wedstrijd gezien hadden de drie punten op Coendersborg moeten blijven. Helaas viel de winnende treffer niet meer.

Zaterdag 2 moest de punten nipt laten aan ONR 3. De wedstrijd werd met 1-0 verloren. Zaterdag 3 moest wat later beginnen door de weersomstandigheden. Hierdoor konden de mannen van trainer Rens elkaar nog even goed in de ogen aankijken en elkaar pushen tot een goed resultaat. Dat kwam er. Een keurige 3-2 overwinning werd over de streep getrokken. Zaterdag 6 had net als zaterdag 3 wat last van de commotie op het sportpark. Echter kende zij daar nog minder problemen mee, want er werd met 6-3 gewonnen van Noordwolde 3.

Iedereen bedankt voor de flexibele houding dit weekend, wij hebben onszelf en het hoofdveld weten te sparen! Samen trotseren wij de kou!

To Top