Mededelingen

Ledenonderzoek verstuurd naar alle leden

Beste clubleden, beste vrienden! Zoals jullie gelezen hebben in de nieuwsbrief is er een ledenonderzoek op komst. Wij als bestuur van Amicitia VMC zijn benieuwd naar jouw mening over onze club.

Wij willen jou als trouwe Amicitiaan vragen om de ledenenquête in te vullen. Dit neemt 10 minuten van je tijd in beslag, waarmee jij ons een groot plezier kan doen. Onderwerpen als trainingen en wedstrijden, de kantine, het bestuur en de sfeer op de club zullen ter sprake komen. Natuurlijk mogen hierbij ook kritische noten vallen, schuw dat vooral niet. De enquete wordt anoniem afgenomen. De enquête is reeds naar 337 verschillende e-mailadressen verzonden. Het is de bedoeling dat de enquête voor 1 februari ingevuld wordt.  Help Amicitia VMC om de leukste club van Groningen te blijven!

To Top