Junioren

Nog even alles geven voor de vakantie aan

 

Voordat de vakantie begint, waarmee er twee weekenden niet gevoetbald wordt door de jeugd, kon er nog eventjes alles gegeven worden. Spijtig genoeg ging dat niet voor elk team op. De jeugd moest zich verplicht laten remmen door de weersomstandigheden. 

ST Amicitia VMC/Oranje Nassau JO15-1G was de oudste jeugdploeg die het veld op mocht. Zij mochten afreizen naar Niekerk JO15-1. Hier bleek een puntje het maximaal haalbare. Echter hoefde het publiek zich niet te vervelen: 4-4.

JO11-1 mocht een iets langere afstand afleggen. Zij won in Annen van de plaatselijke JO11-1 met 1-2. Ook JO11-2 moest het eigen terrein verlaten en ook zij namen, iets overtuigender, de punten mee. Op bezoek bij Velocitas 1897 JO11-5 werd het maar liefste 3-8. JO11-3 kende een iets moeilijkere tegenstander. FC Lewenborg JO11-4 bleek met 8-0 te sterk. Tot eenieders verbazing viel er slechts één doelpunt in de wedstrijd tussen JO11-4 en Lycurgus JO11-6G. Die viel wel voor onze grote vrienden, waardoor JO11-4 met 1-0 wist te winnen.

De keeper van JO10-1 moest de meeste goals incasseren afgelopen weekend. Dit waren er 12, waar Amicitia VMC JO10-1 ook nog een doelpunt wist te maken. De uitslag laat zich raden. Volgende week beter jongens!

Aankomende twee weekenden geen jeugdvoetbal. Geniet van de vakantie jongens!

To Top