Mededelingen

Terug van weggeweest, laat de tweede seizoenshelft beginnen

Nu de voetballoze maanden weer voorbij zijn is het weer als vanouds tijd voor de wekelijkse berichtgeving. De redactie van de website wenst jou een hartelijke weerzien op de website.

Als de eigen bal even niet gerold heeft is het altijd weer even inkomen. De winterslaap zit er inmiddels op en daarom volgt hier de nieuwe berichtgeving.

Blijf de redactie graag aan de mouw trekken als er wat geplaatst moet worden of als er wat meer activiteit van het cluster informatie en communicatie wordt verwacht. Directe communicatie blijf volgens de redactie de beste communicatie.

Daarnaast wenst het bestuur iedereen een plezierige tweede seizoenshelft toe, het cluster i&c de lezer veel lees (en kijk en luister) plezier. De wekelijkse rubrieken zullen wederkeren en ook wordt er druk geknutseld aan de nieuwe website. Tevens zal er meer worden ingezet op de sociale media kanalen. Hierover later meer.

To Top