Mededelingen

Adrie Ottema overleden

Afgelopen maandag is oud-lid Adrie Ottema plotseling en op veel te jonge leeftijd (43) overleden. Hij is vanaf 2000 bijna 14 jaar lid geweest van onze vereniging en was vanwege gezondheidsredenen gedwongen te stoppen. 

We herinneren Adrie als een robuuste verdediger die met zijn uitschuifbenen menig snelle aanvaller vaak de weg naar het doel kon blokkeren. Soms wat onbehouwen, maar altijd met veel inzet en plezier. We hebben met z’n allen leuke tijden meegemaakt met als sportief hoogtepunt het ongeslagen kampioenschap in 2007. Daarnaast werd ons voetbaljaar altijd afgesloten met een gezellig weekendje weg. Adrie was altijd van de partij bij de uitstapjes naar onder andere Ameland, Hamburg, Antwerpen en Mallorca!

We zullen hem missen.

Oud zondag 4 (Huidig 7×7 35+)

To Top