Zondag 1 brengt bezoek aan de zaterdagavond

Beter laat dan nooit, het seniorenverslag van afgelopen weekend. Het weekend waarop de zondag qua voetbal werd vermeden in verband met Pasen.

Elk nadeel kent z’n voordeel: het was gezellig druk op zaterdagavond. Zondag 1 maakte dankbaar gebruik van de ontstane situatie en had een DJ geregeld om de avond van wilde klanken te voorzien. Nog bedankt aan de DJ.

Qua resultaat kon er minder feestgevierd worden. De punten moesten worden gegeven aan koploper SC Stadspark: 1-3. Geen schande, zeker niet na het vroeg uitvallen van aanvoerder Tim van Dalfsen. Tim herstelt voorspoedig wist een betrouwbare bron te vertellen.

Zaterdag 1 mocht helemaal afreizen naar Tiendeveen 1 en wist daar een punt aan over te houden. Een teleurstellend resultaat, was het geluid uit de kantine achteraf. De wedstrijd eindigde overigens in 1-1.

Ook vrouwen 1 wist een punt te behalen. Er vielen een stuk meer goals, met een 3-3 eindstand als resultaat. Echter waren de vrouwen ook weer ruim vertegenwoordigd in de kantine, nadat zij uit Musselkanaal waren wedergekeerd. 

Vrouwen 2 gaf Be Quick 1887 VR1 voetballes. Op Coenderborg werd een eclatante 6-1 overwinning behaald. Hoe het gebeurde, gebeurde het voor zaterdag 3. Na een goed gespeelde wedstrijd moest de ploeg van trainer Rens Hendriks de punten aan TKB 12 laten. De wedstrijd eindigde in 2-1. Verder kwam enkel zaterdag 4 in actie. Door een vier klapper van de Helpman 4 spits eindigde de wedstrijd in 2-4.