Eindfeest jeugd groot succes

Zaterdag 17 juni was het dan zover. Een circuit met leuke spelen, zoals scoren op een mega groot voetbal schietschijf, latje trappen, zaklopen en natuurlijk een wedstrijd tegen de ouders. Een ontspannen sfeer en blije kids. Al met al een geslaagde dag. Dankzij de hulp van veel ouders en in het bijzonder Gert Jan (organisatie) een prachtige afsluiting van het voetbalseizoen.

Jeugd voetbalclinic

Jeugd voetbalclinic

Consultant Eddie van Schaick van de Ajax Youth Football Academy heeft, onder toeziend oog van veel belangstellenden, een (pittige) clinic gegeven voor een deel van de bruisende jeugd van Amicitia VMC  (jo9-1/jo11-1 en KO 11-2/ jo 11-3.) Gedurende een uur lang werd er in de huid gekropen van een Ajax speler die een professionele Ajax training voorgeschoteld krijgt. Klik hier voor een uitgebreide fotorapportage.

JO15

JO15

JO15-1 heeft de goede lijn van de laatste weken weten door te trekken. Er werd met 4-2 gewonnen van ZFC wat uiteindelijk een 4e plaats opleverde.

JO11

JO11

JO11-1 heeft de beslissende wedstrijd om het kampioenschap tegen Grijpskerk met 7-1 verloren. Met nog 1 wedstrijd te gaan is de achterstand onoverbrugbaar. JO9-2 verliest met 4-2 van koploper Kloosterburen. Een 5e plek is het hoogst haalbare. JO9-3 verliest met 7-5 van Glimmen Yde de Punt. Bij winst in de laatste wedstrijd kan er nog een plaatsje worden geklommen.

JO9

JO9

JO9-1 heeft de laatste wedstrijd met 3-1 gewonnen. Met prima voetbal werd GVAV Rapiditas verslagen met een uiteindelijk  gedeelde 2 plaats. JO9-2 verloor met 6-1 van Actief en heeft nog één kans om alsnog een punt in de wacht te slepen. Ook geen succes voor JO9-3 dat met 5-1 door DIO werd verslagen. Ook JO9-5 had het moeilijk. De leeftijdsgenoten van Velocitas waren een maatje te groot (10-2)

Afscheid meiden

Afscheid meiden

Met Jump XL hebben Michèle en Ramano afscheid genomen van de meiden. In de afgelopen jaren zijn zij er, door hun grote betrokkenheid,  in geslaagd een prachtige groep bij elkaar te brengen. Dankzij training, coaching maar vooral ook teambuilding en gezelligheid zijn de meiden steeds beter gaan voetballen. Een kampioenschap zat er nog net niet in, maar dat is een kwestie van tijd. De taken van Michèle en Ramona zullen het komende seizoen worden overgenomen door Peter Hulshof en Harold Bosboom.

Bekerwinst JO11-3

JO11-3 heeft in Winschoten bij de voetbalvereniging WVV de beker in de wacht gesleept!

JO13-1 Kampioen!

De laatste wedstrijd heeft JO13-1 tegen Groninger Boys gespeeld. Deze wedstrijd werd gewonnen  met 9-1 gewonnen  en daarmee is het team van Hidde, Laurens en Gert Jan de trotse voorjaarskampioen.

MO13

MO13

MO13-1 en MO13-2 speelden zaterdag hun laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Beide teams slaagden er niet in hun wedstrijd te winnen. MO13-1 verloor met 2-1 van WVC terwijl MO13-2 in Eenrum hun meerdere moest erkennen. Ondanks dat beide teams slechts 1 wedstrijd in hun voordeel wisten beslissen is de progressie van de meiden een groot compliment.

JO13

JO13

Kampioen JO13 heeft geen nadelige gevolgen ondervonden van het vieren van het kampioenschap. Zaterdag werd er gewoon weer gewonnen. Deze keer van de Fivel (5-3). Dit was de 9e overwinning op rij. Hulde!