JO17

JO17

Geen wedstrijd bij JO17-1

JO15

JO15

JO15 kwam wel in actie en het leek er lange tijd op dat er minimaal een punt in de wacht gesleept zou worden tegen HFC’15. Bij het laatste fluitsignaal had de tegenstander echter 1 doelpunt meer gescoord waardoor ondanks de 4 eigen treffers er uiteindelijk met 5-4 werd verloren.

MO13

MO13

MO13-1 verliest midweeks met 2-1 van Peize. Hoewel opnieuw een nederlaag lijkt de eerste overwinning, met nog 3 wedstrijden te spelen, steeds dichter bij te komen. MO13-2 heeft het zwaar. Er werd weliswaar gescoord maar tegenstander Hoogezabd deed dat maar liefst 13 keer.

Opbrengst Jeugd Sponsor Actie €996

flyer-alg

JO11

JO11

Alleen een wedstrijd voor JO11-2 en wel tegen naaste concurrent Gorecht. Er werd weliswaar met 3-2 verloren, maar met nog 4 wedstrijden voor de boeg zullen er zeker nog punten worden gepakt.

JO9

JO9

Afgelopen week had JO9-1 al met 1-0 gewonnen van Actief. Een wedstrijd waarin goed werd gespeeld. Het betekende alweer de 2e overwinning in de hoofdklasse! Zaterdag geen succes voor JO9-2. Hoogezand was duidelijk de bovenliggende partij en troefde de onzen met 8-0 af. Voor de overige teams geen wedstrijden.

JO13

JO13

Geen programma voor JO13

Vertrouwenspersoon

Iedereen bij de vv. Amicitia VMC moet met plezier zijn sport kunnen bedrijven. Toch kunnen er zich ook bij onze vereniging ongewenste gebeurtenissen voordoen in de vorm van agressie, sexuele intimidatie, discriminatie, of pesterijen. Soms kan men deze misstanden bespreken met een trainer, leider of bestuurslid, soms echter blijkt dit toch te moeilijk. Het kan ook lastig zijn, als degene waarvan het gedrag als ongewenst wordt beschouwd, een ouder of leider is.
In zulke gevallen is het goed, dat men terecht kan bij een persoon, die buiten de leiding staat en die een geheimhoudingsplicht

Fotoshoot meisjes

meisjes-2016-17