Uitnodiging ALV ‘Vrienden van Amicitia VMC’ voor 6 januari 2018

 
 
Amice,
 
Het is het bestuur van de Vrienden van Amicitia een genoegen om haar leden uit te nodigen voor de algemene ledenvergadering op 6 januari 2018 om 17:00 uur in het clubgebouw van Amicitia VMC.
 
Met vriendelijke groet,
Willem Winkels
Secretaris Vrienden van Amicitia VMC

Amicitia pubquiz op 22 december

Zoals jullie allen weten, vindt op vrijdag 22 december aanstaande de 2e editie van de jaarlijke Amicitia pubquiz plaats. Waar vorig jaar alleen werd getest hoe toereikend de voetbalkennis was, zal de quiz dit jaar op een breder niveau worden getrokken. Onder begeleiding van de gouden keeltjes van quizmasters Jelle Tamminga en Sebastian Ribbers zullen de deelnemers zowel op groeps- als individueel niveau worden uitgedaagd om het maximale uit hun hersenpannen te halen. Na afloop zal er onder muzikale begeleiding van een lokale artiest bekend gemaakt worden wie er met de prijzen vandoor gaan….

Bijeenkomst ‘Clubarbitrage Groningen’

Voor de leden die participeren in het cluster ‘Scheidsrechter’ is er vanuit de KNVB een bijeenkomst georganiseerd. Hierin wordt door de KNVB toegelicht hoe clubs scheidsrechters het beste op kunnen leiden, hoe een degelijk arbitrageplan wordt opgezet en worden de opleidingen voor scheidsrechterscoördinator en praktijkbegeleider toegelicht.

De data voor deze bijeenkomst zijn de volgende:

Woensdag 6 december 2017
Inloop vanaf 19:00 uur.
Start bijeenkomst 19:30 uur.
Locatie:
vv Helpman, Sportpark Esserberg
Rijksstraaitweg 16
9752 AD Haren (GN)

Ofwel, in de Helpman kantine.

Agenda op de website

Zoals jullie allen mogelijk al gezien hebben is er sinds afgelopen week (week 48) een agenda op de voorpagina van de website aangebracht. De laatste tijd is het meermaals voorgekomen dat er evenementen langs elkaar heen worden gepland, waarbij men mededelingen ontvangt dat er op het laatste moment door een team of ander evenement uitgeweken moet worden. Middels deze agenda wordt er een poging ondernomen om dit soort situaties te voorkomen. Indien een initiator wat in wil plannen, stuur dan een mail met de datum, de naam van het evenement en de bijbehorende tijden naar…

Vrouwen 1 zoekt nieuwe goalie!

Ben jij een penaltykiller en is ‘klemvast’ je middle name? Amicitia VR1 (4e klasse) is per direct op zoek naar een keeper! 

> Wat Amicitia voor club is?
Amicitia = vriendschap, samen bikkelen, samen de derde helft overleven, omstebeurt de stinkende hesjes wassen en toch je eigen leercurve volgen. We komen uit in de vierde klasse en zouden zó graag (dit roepen we dan ook al jaren) eens promoveren naar de derde klasse. Of dit er ooit van komt, zal de tijd leren. In ieder geval hebben we een keeper nodig die in het team past en stiekem dezelfde ambitie heeft (die van de derde helft dan,…

Jeugdbestuur werkt met compagnons hard aan het concept jeugdbeleidsplan

De jeugdafdeling heeft er zo goed als aan zijn ziel en zaligheid ingelegd om hard te werken aan het concept jeugdbeleidsplan!

Hierbij was de KNVB aanwezig (Alied Schuringa), huis van de sport (Erik Sijsling), het ALFA college (Barend Beltman) en scouting apparaat FC Groningen (Nico Straatman en Jan Jager). En natuurlijk de jeugdcommissie zelf! Een zeer zinvolle en goede avond die vorige week plaatsvond!