Terug van weggeweest, laat de tweede seizoenshelft beginnen

Nu de voetballoze maanden weer voorbij zijn is het weer als vanouds tijd voor de wekelijkse berichtgeving. De redactie van de website wenst jou een hartelijke weerzien op de website.

Als de eigen bal even niet gerold heeft is het altijd weer even inkomen. De winterslaap zit er inmiddels op en daarom volgt hier de nieuwe berichtgeving.

Blijf de redactie graag aan de mouw trekken als er wat geplaatst moet worden of als er wat meer activiteit van het cluster informatie en communicatie wordt verwacht. Directe communicatie blijf volgens de redactie de beste communicatie.

Daarnaast wenst het…

Samenwerkingsverband Amicitia VMC met Fysiotherapie Willems

Per 1 januari gaat Amicitia VMC een samenwerkingsverband aan met Fysiotherapie Willems. Koen Blansjaar en Ronald van Bruggen zullen op vaste dagen Amicitia VMC van fysiotherapeuten voorzien met ingang van de tweede seizoenshelft (of eventueel eerder).
 
Koen zal op de vrijdagavond aanwezig zijn voor de gehele zondag afdeling. Ronald is op de woensdag aanwezig voor de gehele zaterdag afdeling. Op deze momenten kan er bij vragen over fusieke klachten gekeken worden naar een diagnose door middel van wat vragen en resten. Verder is er de mogelijkheid, wanneer noodzakelijk, om het…

Agenda op de website

Zoals jullie allen mogelijk al gezien hebben is er sinds afgelopen week (week 48) een agenda op de voorpagina van de website aangebracht. De laatste tijd is het meermaals voorgekomen dat er evenementen langs elkaar heen worden gepland, waarbij men mededelingen ontvangt dat er op het laatste moment door een team of ander evenement uitgeweken moet worden. Middels deze agenda wordt er een poging ondernomen om dit soort situaties te voorkomen. Indien een initiator wat in wil plannen, stuur dan een mail met de datum, de naam van het evenement en de bijbehorende tijden naar…

De sportieve plicht richting zondag 1

Beste Amicitianen, beste voetballende leden. Afgelopen vrijdag is er een extra nieuwsbrief rondgestuurd met de roep om spelers voor de zondag 1.

Waar zondag 1 begon met een voltallige selectie aan het seizoen 2017-2018 zijn er gedurende de eerste seizoenshelft enkele spelers vertrokken. Hierdoor moet trainer Joop van Dalfsen werken met een erg smalle selectie. De vraag aan de voetballende leden of zij bereidt zijn om mee te denken met zondag 1 en ook voor dit team de voetbalschoenen aan te trekken. Er zijn al vele voorbeelden van succes verhalen. Thijs Adema van zaterdag 3 heeft al…

ALV Vrienden van Amicitia VMC & nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018

 
 
 
Het is het bestuur van de Vrienden van Amicitia een genoegen om haar leden uit te nodigen voor de algemene ledenvergadering op 6 januari 2018 om 17:00 uur in het clubgebouw van Amicitia VMC, in de bestuurskamer.
 
Tevens zal de nieuwjaarsreceptie op 6 januari plaats vinden. De inloop begint om 17:00 en zal aanvangen om 18:00. Het officiële gedeelte begint om 18:15 met een uitloop tot 20:00 of 20:30. Deze vindt plaats in de kantine. Deze activiteit mag bijgewoond worden door leden, maar ook door aanhang en vrienden. Wim Boerkamp zal het publiek als voorzitter toespreken en er zal…

Amicitia pubquiz op 22 december

Zoals jullie allen weten, vindt op vrijdag 22 december aanstaande de 2e editie van de jaarlijke Amicitia pubquiz plaats. Waar vorig jaar alleen werd getest hoe toereikend de voetbalkennis was, zal de quiz dit jaar op een breder niveau worden getrokken. Onder begeleiding van de gouden keeltjes van quizmasters Jelle Tamminga en Sebastian Ribbers zullen de deelnemers zowel op groeps- als individueel niveau worden uitgedaagd om het maximale uit hun hersenpannen te halen. Na afloop zal er onder muzikale begeleiding van een lokale artiest bekend gemaakt worden wie er met de prijzen vandoor gaan….