Pas geschorst na vijfde gele kaart

Beker Jeugd

De KNVB heeft de voorlopige poule-indeling voor de beker bekend gemaakt van de jeugdteams. Klik hier voor een overzicht.

Voorlopige indeling jeugdteams

De KNVB heeft de voorlopige indeling bekend gemaakt van de jeugdteams. Klik hier voor een overzicht.

Voorlopige indeling seniorenteams

De KNVB heeft de voorlopige indeling bekend gemaakt van de teams spelend in zowel de A- als B-categorie. Klik hier voor een overzicht.

ALV

Op 6 juli jl. heeft de Algemene LedenVergadering plaatsgevonden. Tijdens deze redelijk goed bezochte vergadering werd o.a. door de penningmeester een toelichting gegeven over de financiën van de vereniging. De kascommissie was tevreden en de ALV verleende het bestuur décharge.  Er werd afscheid genomen van secretaris Leontien Hagevoort en voorzitter Jos Hegeman. Na 12 jaar voorzitterschap werd hem door het bestuur de titel ere-voorzitter toegekend. Over en weer woorden van dank waarbij Hans van Woerkom in het zonnetje werd gezet aangezien hij besloten heeft een stapje terug te doen….

Trainingstijden vakantieperiode

In de periode 01 juli t.m 13 augustus is het alleen mogelijk/toegestaan om op de vrijdagavond gebruik te maken van de trainingsvelden. Op de andere avonden worden de velden niet van de gemeente gehuurd en mogen derhalve niet worden gebruikt.

Beker Senioren

De KNVB heeft de voorlopige poule-indeling voor de beker bekend gemaakt van de teams spelend in zowel de A- als B-categorie. Klik hier voor een overzicht.

Sponsoring

Net als iedere sportvereniging, is Amicitia VMC voor een gezond beleid in steeds grotere mate
aangewezen op de inzet van leden, vrijwilligers en sponsoren. Uw sponsorbijdrage zal dan ook
goed worden besteed aan bijvoorbeeld teamkleding, andere sportmaterialen of aan onderhoud van
het sportpark en de faciliteiten van de vereniging. Lees meer over de mogelijkheden.

Ledenstop voor de jeugd

De jeugd van van Amicitia is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze prachtige jeugd willen we graag optimaal kunnen blijven trainen en begeleiden. Door de grote aanwas is het jeugdbestuur genoodzaakt een ledenstop in te voeren m.u.v. JO-17 en MO-15. Nieuw aangemelde kinderen zullen op een wachtlijst worden geplaatst. Meer informatie bij het jeugdbestuur.

Kennismaking met nieuw bestuur


Aan het einde van het weekend stellen wij het nieuwe bestuur van Amicitia aan u voor. Van links naar rechts: Simon Fruchnich (ledenadministratie), Jake Tamminga (Technische Commissie), Tom Koning (informatie & communicatie), Rico Sloover (een van de drie vertegenwoordigers vanuit de jeugdcommissie), Huub de Vink (penningmeester), Alianne Bakker (secretaris) en Wim Boerkamp (voorzitter). Dit nieuwe bestuur zal met ingang van het seizoen 2017-2018 aantreden.