Clubicoon Herman voorzien van een entreeloket

Clubicoon Herman neemt elke thuiswedstrijd van Amicitia VMC zondag 1 de verkoop van de programmaboeken voor zijn rekening. Eerder deed hij dit zittend op zijn rollator, maar sinds afgelopen week is hij voorzien van een prachtig entreeloket.

Door enkele vrijwilligers is hard gewerkt om het entreeloket in paraatheid te brengen voor de thuiswedstrijd tegen Asser Boys van afgelopen zondag. Het verrijdbare loket werd keurig op tijd op de gewenste plek neergezet, zodat Herman supporters en gasten kon voorzien van een programma boek. Het loket zal nog geverfd worden, waardoor de clubkleuren en…

Club van 50 geeft de jeugd nog meer spelplezier!


Recent zijn er nieuwe doeltjes aangeschaft voor de jeugd. Voor degene met oog voor detail: het formaat van deze doeltjes is 3x1x0,8. De kenner weet dat de doeltjes hiermee het perfecte formaat hebben voor de nieuwe spelvorm van de KNVB voor de jongste jeugd!

De jeugd is super blij met de aanschaf van de twee nieuwe doeltjes! Niet alleen voor de trainingen van de senioren, maar juist voor de allerjongsten (vanaf de puppies tot onder 9) die 4 tegen 4 spelen op 1/8 veld. Veel balcontacten en veel doelpunten. Wat is er nu niet mooier dan dat! Hiervoor mag de dank mede gaan naar de club van…

Iedereen zijn eigen spullen, iedereen zijn eigen ballenhok!

Nadat enkele vrijwilligers zich weer ontfermd hebben over de faciliteiten van de club, is elk team weer voorzien van een eigen ballenhok! Dit betekent dat iedereen daar netjes zijn spullen in kan stoppen na de training of wedstrijd. Tevens zijn er onlangs op de elftalleidersvergadering sloten uitgereikt om deze af te sluiten.

Let goed op de eigen spullen en berg deze goed op! Mits dit gebeurt is het ook niet nodig om de spullen bij iemand anders weg te halen. Het bestuur acht iedereen ertoe in staat om hier zorgvuldig mee om te gaan en het fatsoen te bewaren. Neem bijvoorbeeld een…

Bijeenkomst club-scheidsrechters

In elk elftalleidersoverleg doemt de vraag naar scheidsrechters op. in de praktijk worden er altijd wel weer oplossingen gevonden, maar het is vaak “last minut” werk en we hebben het dan nog niet eens over kwalitatief goede scheidsrechters. Scheidsrechteren is een essentiële functie in een, ook in onze vereniging. Van belang om hier te proberen een stap verder te komen. ik heb overleg gehad met de KNVB en mede aan de hand daarvan besloten op korte termijn een bijeenkomst te beleggen met momenteel meer/minder actieve club-scheidsrechters (±10 personen). Doel is na te gaan in welke mate de…

3 tips van de Amicitia redactie


Aan het begin van het nieuwe seizoen wil de Amicitia redactie jou als lezer 3 tips meegeven. Deze hebben allen met de website of social media te maken.

1. Wil jij als supporter meer over jouw favoriete team lezen, ga dan naar de teampagina van dit team en klik dan in de optiebalk aan de rechterkant van het scherm op verslagen. Hier zijn meerdere verslagen van jouw favoriete teams te vinden. Zo heeft zaterdag 1 afgelopen week voor zowel haar midweekse wedstrijd als voor de wedstrijd in het weekend een verslag geschreven!

2. Wil jij als lid van de club dat er over jouw team meer gelezen…

Contributie via ClubCollect

Dit seizoen zal de contributie op een andere wijze gevorderd worden dan in de voorgaande seizoenen. Met ingang van het seizoen 2017-2018 wordt er door de club gebruik gemaakt van ClubCollect. Alle leden hebben hierover afgelopen zondag, 27 augustus, een mail ontvangen. Dit betreft dus geen spam, maar dient als ondersteuning voor het innen van de contributie voor de club.