Leon de Labije komt Amicitia VMC versterken.

Leon de Labije heeft afgelopen vrijdag meegedaan aan een proeftraining bij zondag 1 en heeft daar een prima indruk gemaakt. Hoofdtrainer Joop van Dalfsen had deze centrumspits van Bargeres twee jaar geleden al eerder op een proeftraining meegemaakt en vorig weekend nog aan het werk gezien in de wedstrijd tegen Asser Boys. Met Leon versterkt zondag 1 zich met een ambitieuze en goede voetballer.

Jarno Kuipers blijft bij Amicitia VMC (zondag 1).

Jarno Kuipers (van GRC) heeft in zijn eerste seizoen bij Amicitia een prima indruk gemaakt en vormt  samen met Brian Drevel een sterke ‘as’ op het middenveld. Mede op basis daarvan en de goede samenwerking, heeft Jarno besloten om ook het komend seizoen uit te komen voor Amicitia zondag 1. Hoofdtrainer Joop van Dalfsen is zeer tevreden, dat ook voor het volgende seizoen de samenwerking wordt voortgezet.

Sleutels en ballen.

Het bosje sleutels dat in de kantine hoort te hangen mist. Wil degene die deze nog in zijn bezit heeft deze even terug hangen. Ook de zak met ballen van zaterdag 3 wordt vermist.http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-keys-image18966239


11e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

De actie loopt van maandag 6 februari tot en met zondag 2 april 2017.
De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Amicitia is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Savorin Lohmanlaan.


Voor in de agenda

Zaterdag 13 mei
Vrienden- en vriendinnendag
Zaterdag 10 juni
16.00 Mixtoernoooi
Zaterdag 17 juni
Slotdag Jeugd
Zaterdag 24 juni 
10.00 Schoonmaakdag
Donderdag 6 juli
19.30 Algemene LedenVergadering

Club van 50

Dankzij de jaarlijkse bijdrage van de leden van de club van 50 heeft de jeugdafdeling 2 nieuwe doeltjes aan kunnen schaffen. De jeugd zal hier met veel plezier in scoren en datzelfde natuurlijk proberen te voorkomen.

1e aanwinst zondag 1

Mike Meijer gaat komend seizoen de selectie van Amicitia VMC zondag 1 versterken. Mike komt over van v.v. Veelerveen.

Inloopmiddag woensdag 05 april

Deze middag is met name bedoeld voor onze oudere leden. Geen muziekband, geen DJ, maar een rustig muziekje van Bach of Debussy, eventueel Cliff Richard of Trini Lopez. Een woensdagmiddag van 14.00u tot ~17.00u om gezellig bij te praten in en om ons clubgebouw op de Coendersborg. We gaan de film vertonen van het kampioenschap en de promotie van Amicitia VMC naar de tweede klasse op dezelfde dag dat FC Groningen in Rotterdam de beker won. Er is gelegenheid tot klaverjassen. Er is een hapje en een drankje. Op het veld traint onze steeds maar groeiende jeugd. Een relaxed middagje voor de echte…

Zomertijd!