Indeling zaterdag 1 ’17-’18 (4E)

CSVC 1
Borger 1
NWVV 1
SVBO 1
HS’88 1
Elim 1
Tiendeveen 1
Amicitia VMC 1
Helpman 1
Lycurgus 1
FC Zuidlaren 1
Sweel 1
Achilles 1894 1

Dames sluiten af op Ameland

Afscheid Zaterdag 1

Zaterdag 1 heeft op gepaste wijze afscheid genomen van Robert Koop (nr 9). Daarmee kwam een einde aan een verblijf van 7 seizoenen bij Amicitia. De eveneens afscheid nemende Jos Arkema (nr 13) en elftalleider Jake Kamminga werden bedankt voor bewezen diensten. Het verblijf van Arkema blijft daarmee beperkt tot drie seizoenen. Jake gaat zich binnen de TC bezighouden met de zaterdagtak. Meer info.

 

Zaterdag 1

Zaterdag 1 heeft het seizoen afgesloten met een 7-2 nederlaag tegen HS’88 dat nog in de race was voor het
kampioenschap. Voor de winterstop deed het team nog volop mee voor de prijzen. Dit jaar werden er echter slechts 14 punten behaald uit de 12 gespeelde wedstrijden. Hierdoor werd de kans op een periodetitel verspeeld. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn alweer in volle gang. Hierbij ontbreekt Robert Koop die de overstap maakt naar Actief.

Indeling zondag 1 ’17-’18 (2K)

Annaparochie St. 1
Oerterp 1
Roden 1
DTD 1
Hoogezand 1
Gomos 1
GVAV-Rapiditas 1
LSC 1890 1
MKV’29 1
Amicitia VMC 1
Asser Boys 1
Forward 1
Peize 1
Stadspark 1

Wij zoeken nieuwe speelsters!

Onze VR1 speelt volgend seizoen in de 4e klasse en onze VR2  in de 5e klasse. Lijkt het jou leuk om in een gezellig team en onder deskundige begeleiding twee keer per week het maximale uit jezelf te halen? Schroom dan niet en laat wat van je horen. Neem contact op met onze twee trainers, Jonathan Schipper (0614129689)/(schipperjonathan91@gmail.com) of Jelle Tamminga (0621840540)/(jelletamminga@live.nl).

Patrick Schoonbergen keert terug bij Amicitia zondag 1

Oud Amicitia speler Patrick Schoonbergen heeft het afgelopen seizoen bij de Knickerbockers in een vriendenteam gespeeld, maar het begon bij hem toch weer te ‘kriebelen’. Hij heeft te kennen gegeven graag weer op prestatief niveau te willen gaan spelen bij Amicitia. Hij kijkt er naar uit om de concurrentie vol aan te gaan voor een basisplaats.

Trio versterkt zondag 1:

Nadat de twee broers Leon en Ingmar de Labije van Bargeres al in een eerder stadium te kennen hebben gegeven het komende seizoen voor Amicitia VMC zondag 1 uit te komen, heeft nu ook hun teamgenoot Joost Trip (midden) de stap naar Amicitia VMC gemaakt.

Afscheid mensen zondag 1

Afscheid mensen zondag 1

Nadat in de wedstrijd tegen Beilen het spelen in de 2e klas voor het volgende seizoen was veilig gesteld, heeft hoofdtrainer Joop van Dalfsen met pijn in hart afscheid genomen van een aantal mensen. Zo zal teambegeleider Anton Stroobach een groot deel van zijn taken beëindigen en de basis spelers Ronald Stroobach, Brian Stevens en Erik-Jan Koers hebben kenbaar gemaakt op een lager niveau te gaan spelen of te gaan stoppen. Met name Ronald en Brian zijn spelers met een grote staat van dienst voor de club en zijn dan ook voorgedragen om de eretitel ‘Legends Amicitia’ te mogen dragen. De…