Zondag 1 veroordeeld tot spelen nacompetitie

Waar het de laatste weken al in de lucht hing, is het afgelopen zondag officieel geworden: zondag 1 is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voetbal om in de tweede klasse te blijven. 

Door de krappe selectie was het de laatste weken al onoverkomelijk. Na de 1-4 nederlaag tegen St. Annaparochie bleef zondag 1 op 16 punten hangen. Met een achterstand van 12 punten op DTD en een voorsprong van 13 punten op GSAVV Forward zal zondag 1 niet meer van de twaalfde plek afkomen met nog drie wedstrijden te spelen. Er wordt door technische staf en technische commissie hard gewerkt om een…

Veel wedstrijden met bijzondere uitslagen voor de seniorenploegen

We beginnen dit weekendverslag met de vrouwen 3. Zij speelden vrijdagavond in de 7×7 competitie. Bij deze een quizvraag. Er werden 3 wedstrijden gespeeld waarin VR3 niet tot scoren kwam, maar wel 2 punten behaalden. Wat waren de uitslagen?

Hierbij het antwoord: 0-0 tegen Groen Geel VR6, 2-0 verlies tegen NEC Delfzijl VR2 en wederom 0-0 in de laatste pot tegen Gruno VR1. Aankomende vrijdag komen de vrouwen weer in actie.

Zondag 1 kende wederom een moeilijke middag. Met enkele routiniers die aan de wedstrijdselectie werden toegevoegd werd er met 0-6 verloren van Oerterp. De nacompetitie is…

De vrijdagavond in de spotlight met een wedstrijdprogramma

Normaliter staat de vrijdagavond bekend als gezellige trainingsavond. Dat was afgelopen vrijdag niet anders. Deze werd echter ook gekleurd door de Vrouwen 3, 35+ en 45+.

Het weekend werd afgetrapt door de vrouwen 3, de 35+ en de 45+. De vrouwen 3 mochten in de 7×7 competitie een tweetal wedstrijden afwerken. In beide wedstrijden werd de zelfde uitslag neergezet. Spijtig genoeg zonder punten te verdienen. Zowel tegen NEC Delfzijl VR2 als tegen Groen Geel VR6 werd met 3-0 verloren.

De 35+2 mocht drie wedstrijden spelen en ook daar helaas geen punten. Tegen Mamio werd met 0-1 verloren, tegen…

Jeugd maakt vele goals voor de vrije weekenden aan

De jeugd kon alle energie nog even van zich afspelen voordat de vrije weekenden aan de deur kloppen. Dit wederom met wisselend succes, maar geen afnemend plezier. Er werd weer (heel) veel gescoord, met weer winstpartijen dan afgelopen weekend. Dit desondanks het gering aantal teams dat in actie kwam.

JO17-1 hoefde niet in actie te komen dit weekend, waardoor de onder 15 de oudste leeftijdscategorie was die in actie kwam. MO15-1 moest het in eigen huis afleggen tegen TLC MO15-1. De wedstrijd werd afgesloten met 0-6. Hiervan doet leider Rico een kort verslag:

‘MO15-1 verliest met 6-0!van…

Veel goals bij veel gespeelde jeugd wedstrijden

Waar de weersomstandigheden zorgden voor het vertier was het voetbal eveneens eveneens om van te smullen. Met het spelplezier voorop kon er naar hartenlust gevoetbald worden. 

JO17-1 is weer terug aan kop van de competitie. De jongens wisten dit maal nummer laatst Onstwedder Boys JO17-2G met 0-3 te verschalken. Waar gaat dit eindigen in de 2e klasse van de voorjaarscompetitie? 

De JO15-1G mocht op bezoek in Gasselte bij SJO ZVC ’14. Tegen de plaatselijke JO15-1 werd een puntje behaald: 1-1. Michel van Es, trainer van JO13-1G, wist te vertellen hoe de wedstrijd van de JO13-1G was verlopen…

Alle seniorenteams eindelijk weer in actie

Waar menig team een van de afgelopen weekenden over heeft moeten slaan, mochten alle seniorenteams eindelijk weer aantreden in het afgelopen weekend.

Zondag 1 mocht afreizen naar Norg om aan te treden tegen Gomos 1. De plaatselijke vereniging bleek sterk door de opgedane oefening, want zij wist zondag 1 met 3-0 te verschalken. Jammer voor zondag 1, die de rug zal moeten rechten om tegen v.v. Oerterp van aankomend weekend wel de volle punten te halen. De thuiswedstrijd vangt aankomende zondag aan om 14:30. Kom allen de ploeg van trainer Joop van Dalfsen aanmoedigen, men kan de positieve…