In memoriam

Clubicoon Rudy Klären

Ik weet nog dat ik in 2000 voor het eerst bij Amicitia binnenliep. Gezichten van toen zie ik nu nog op de club. Eén daarvan heb ik al een tijdje niet meer gezien, dat van Rudy Klären. En nu kan het niet meer. Op 17 mei overleed hij. Zijn leven lang, en dat is in zijn geval een erg lange periode, is hij verbonden geweest aan Amicitia. Als kleine jongen stapte hij binnen, en enkele jaren geleden stapte hij na een mensenleven bij Amicitia te hebben doorgebracht voor de laatste keer door de voordeur van ons clubgebouw naar buiten. Zijn gezondheid dwong hem om te stoppen. Zijn tijd bij Amicitia zat er op, maar de wedstrijd nog niet. Ondanks zijn tanende fysieke gestel plakte hij er in blessuretijd een paar jaar aan vast. Op 17 mei 2021 blies de scheidsrechter voor het laatst, ook de extra tijd was voor Rudy voorbij. Hij werd 92 jaar. Namens zijn club is bij de teraardebestelling een boeket bezorgd.

Bedankt Rudy, voor alles wat je voor Amicitia hebt betekend.

To Top