Wedstrijdverslagen

Even voorstellen wij zijn het nieuwe zaterdag 3

Wij zijn zaterdag 3 een gezellig team dat attractief voetbal speelt en bestaat uit voornamelijk studenten die ook veelvuldig te zien zijn in de stad en dan zeker niet voorbij café Donovans wandelen.
Velen van jullie zullen ons herinneren als zaterdag 4 dat vorig seizoen de titel wist te pakken. Dit resulteerde erin dat we naar de 4de klasse reserve mochten. Door enig gerommel leek dit afhankelijk niet door te gaan, waardoor Amicitia gedwongen werd zaterdag 4 voortaan te promoveren tot zaterdag 3 zodat we wel konden starten in de 4de klasse.

DSC_3947

Mart tegen TKB

Een klasse hoger en dan ook een nieuwe uitdaging waar we vol vertrouwen aan begonnen tegen The Knickerbockers 13. We troffen een jonge ploeg die niet van plan was mee te gaan werken aan een goed resultaat voor zaterdag 3, gevolg het bleef lang 0-0. Toch betaalde het geduldige spel van zaterdag 3 in de tweede helft zich uit en werd er een eindstand neergezet van 5-1 winst. Een erg goed begin dus aan de competitie.

Thomas Aarts aan de bal versus Oosterparkers

Thomas Aarts aan de bal versus Oosterparkers

De week erop was Oosterparkers 3 aan de beurt, een tegenstander die haar eerste wedstrijd met 8-4 wist te winnen. Gekscherend werd er al gezegd dat dit wel eens de concurrent voor het kampioenschap kon gaan worden.
Niets bleek minder waar, we troffen een team dat voornamelijk bestaat uit individualisten die als team de nodige steken lieten vallen. Hier maakten wij dankbaar van gebruik waardoor het neerzetten van maar een 6-1 eindstand het gevolg was.

Dit betekend dat zaterdag 3 voorheen zaterdag 4 een plek in de competitie bekleed die hen niet onbekend is. Bovenaan de ranglijst genieten we tot nog toe volop van de vierde klasse. Aanstaande zaterdag zal onze top verdediger Igor Schut het huwelijksbootje betreden waardoor we niet de kicksen onder zullen binden, volgende week wacht ons Helpman 3 uit.

To Top