Mededelingen

Zondag 1

GRONINGEN – Met een nat veld en het zonnetje aan de hemel begon de Wedstrijd Amicitia VMC – GRC Groningen zondag om 14.30 uur.

Het was Amicitia VMC die de dans leidde maar GRC die voor kwam na een goede aanval over de flank was het uiteindelijk Davy Wilkens die de 0-1 maakte na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben. Amicitia probeerde er met de lange bal door te komen maar dit mislukte keer op keer. Uit het niets was daar ineens weer GRC met een goede aanval. Dit keer was het gelegenheidsmiddenvelder Walid Khatir die de bal binnen schoof. 0-2.

Rust

Na de rust was het weer een beetje het oude verhaal bij GRC. De eerste helft goed en de 2de helft minder. Geen beleving, weinig strijd en maar 1 echte mogelijkheid in de hele 2de helft. Het was dan ook Amicitia die terug kwam. Met een goal die keurig in de winkelhaak werd geschoten 1-2. GRC kreeg geen vat meer op de wedstrijd door slordig bal verlies en gebrek aan inzet. Dit motiveerde Amicitia zodanig dat ze vol door drukte. Dit loonde nadat een vrijebal om de muur werd heen gekrult en het net liet bollen 2-2.

Een slordige wedstrijd van GRC die toch eigenlijk wel blij mag zijn met een punt.

Twee.nul

 

To Top