Wedstrijdverslagen

Zaterdag 3 speelt weer ijzersterk tegen sc Stadspark

Vandaag mochten wij aantreden tegen Stadspark. Nadat wij vorige week in de slotseconde verloren van de Monnik moesten wij vandaag winnen om aansluiting te houden met de top van de 4e klasse reserve.

DSC_4927

Sander Hoeks met de 1-0

Dit moest gebeuren met de nodige afwezigen, zo was Thomas Aarts afwezig in verband met zijn studie. Aarts (27) zakte hiermee pijnlijk in de hiërarchie van het team. Het totale aantal aanwezigen was 12, dit lijkt weinig, maar valt volgens verschillende bronnen mee. Zo is 12 het hoogste getal op de schaal van Beaufort, die orkaankracht aanduidt. Voor ons was het dan ook zaak om met dit beperkte aantal aan te tonen dat wij als een orkaan over het veld konden gaan.

Wij begonnen de wedstrijd vrij timide, Stadspark was feller en wij hadden nog geen manier gevonden om onder de druk uit te voetballen. Toch kwamen wij vrij plotseling op 1-0 door Sander, die in de korte hoek binnenschoot. Wij kwamen hierna wat beter in ons spel en Stadspark besloot steeds vaker om de dialoog met de scheidsrechter gaande te houden. Beide ploegen gaven niet veel weg en zo werd met een 1-0 tussenstand de rust gehaald.
Thijs Adema solide op het middenveld

Thijs Adema solide op het middenveld

De 2e helft hadden wij meteen meer grip op de wedstrijd. Wouter was er in gekomen voor Sander en besloot om zijn rentree op te leuken met een aanname die niet vaak vertoond wordt in de 4e klasse reserve. Stadspark begon achterin steeds meer door te laten en dit resulteerde in de 2-0; Rens gaf een crossbal waarna Thijs doorzette en Sander kon scoren. Enkele spelers van Stadspark spraken bij de aftrap af om hun koppie omhoog te doen, maar dit droeg helaas niet bij aan hun wedstrijdaandeel; Mart zette voor op Wouter die uit een moeilijke hoek perfect diagonaal inschoot.  De wedstrijd was hierna gespeeld en na een moeizame 1e helft konden wij een 3-0 overwinning bijschrijven. Volgende week zijn wij vrij zodat iedereen zich op zijn tentamens kan richten.

Het was een leuke dag.
Klik hier voor een fotoverslag
To Top