Wedstrijdverslagen

JO 17-1 overtuigt tegen Helpman JO 17-2

4 November 2017, vandaag een mooie wedstrijd op de Esserberg. Beide ploegen gingen een lastige wedstrijd tegemoet. Beide ongeslagen. De eerste helft begint van beide kanten sterk. We moesten erg wennen aan de tegenstander. Dit heeft er mee te maken dat we nog geen sterke tegenstander gehad hadden. Aan beide kanten vallen wat halve kansen. We zijn iets sterker en komen voor met 0-1. Verder blijft de score hetzelfde in de eerste helft.

De tweede helft komen beide ploegen fel uit de kleedkamer. We weten dat het nog niet klaar is en zijn de betere ploeg op het veld. Na 10 minuten komen we met 0-2 voor. De kopjes gaan wat hangen bij Helpman. Al snel hierna komt de 0-3 en lijkt het klaar te zijn. We krijgen vleugels en zijn bezig met een grote uitslag. Er wordt mooi gecombineerd en goed overgespeeld. Uiteindelijk eindigt het op 0-6. We hebben er als team hard voor gevochten en de overwinning is meer dan terecht.

We staan nu op de 2e plaats. We hebben 12 punten uit 4 wedstrijden. Dit volgens onze spits Mika Runge met een sappig doelsaldo. Namelijk +29. Voor volgende week staat er weer een lastige wedstrijd op papier. Tegen GRC Groningen. De ploeg staat op de 5e plaats.

To Top