Mededelingen

De sportieve plicht richting zondag 1

 

Beste Amicitianen, beste voetballende leden. Afgelopen vrijdag is er een extra nieuwsbrief rondgestuurd met de roep om spelers voor de zondag 1.

Waar zondag 1 begon met een voltallige selectie aan het seizoen 2017-2018 zijn er gedurende de eerste seizoenshelft enkele spelers vertrokken. Hierdoor moet trainer Joop van Dalfsen werken met een erg smalle selectie. De vraag aan de voetballende leden of zij bereidt zijn om mee te denken met zondag 1 en ook voor dit team de voetbalschoenen aan te trekken. Er zijn al vele voorbeelden van succes verhalen. Thijs Adema van zaterdag 3 heeft al enkele doelpunten voor de ploeg geproduceerd en in de gewonnen degradatiekraker tegen GSAVV Forward wist zondag 3 speler Jelmer Kok het net te vinden. Voor meer informatie, zie de nieuwsbrief die iedereen via de mail ontvangen heeft. Het zou overigens zo kunnen zijn dat deze in de spambox terecht is gekomen.

To Top