Mededelingen

Enkele senioren teams weer de wei in

Waar de jeugd de winterperiode al voetballend is doorgekomen, viel er voor de senioren eventjes geen bal te bespeuren. Seniorenleden troffen elkaar hoogsten op een verrassend ingeplande training of anders op de nieuwjaarsborrel of het snerttoernooi. Ook voor hen was het een prettig weerzien bij de start van de tweede competitiehelft. Er werden bij de senioren in totaal 5 wedstrijden afgelopen weekend.

Zoals elders op deze website te lezen valt speelde het eerste elftal zondag een belangrijke wedstrijd. In Asser Boys trof zondag 1 een ploeg die eveneens strijd tegen degradatie. Waar de ploeg van Joop van Dalfsen het overgrote deel van de wedstrijd met een man meer speelde, wist het team de drie punten niet mee naar huis te nemen. Na de 3-3 eindstand moest de ploeg tevreden zijn me een puntje.

Na een erg vervelend incident in de beginfase, waarbij een speler van tegenstander CSVC 1 op het oog zeer ernstig geblesseerd raakte, speelde zaterdag 1 een eerste helft waar zij de bal aan de tegenstander liet. Echter wist tegenstander CSVC 1 dit niet om te zetten in kansen. De kansen die zaterdag 1 kreeg vlogen wel tegen de touwen door een klinisch spelende voorhoede, waardoor gerust kon worden met een 3-0 voorsprong. In de tweede helft moest de ploeg van trainer Jakob Zwart en Nanne Iedema een doelpunt incasseren, waardoor het 3-1 werd. Amicitia VMC wil de speler die ernstig geblesseerd raakte sterkte wensen met zijn herstel.

Bij de reserve-elftallen werden jammerlijk genoeg geen punten behaald. Zaterdag 4 verloor de altijd lastige uitwedstrijd met 4-2 bij Mamio 4. Zondag 2 liet op de Esserberg de punten aan Helpman 3 en zaterdag 5 kreeg een pak slaag van GSAVV Forward 11. De eindstand bedroeg in totaal 10 treffers, waarvoor er slechts 3 voor zondag 5 waren: 7-3.

Aankomend weekend staan er (vooralsnog) meer senioren wedstrijden op het programma. Haal de picknickmand onder het stof vandaan en breng je middag gezellig door op Coendersborg. Tot aankomende weekeinde!  

To Top