Wedstrijdverslagen

Nanne Iedema en Jonathan Schipper aangesteld als trainersduo Amicitia VMC zondag 1

 
Nadat de besprekingen al even aan de gang waren is de overeenkomst vandaag, woensdag 28 februari, beklonken. Nanne Iedema en Jonathan Schipper zullen de eindverantwoordelijken zijn voor zondag 1 met de ingang van het seizoen 2018-2019.

Beide heren bekleden al functies binnen de club. Nanne Iedema is een echte Amicitiaan en al jaren verbonden aan de club in diverse functies. Dit jaar is Nanne samen met Jakob Zwart trainer bij zaterdag 1. Tevens is Nanne trainer/coach van JO9-3 waar zijn zoon actief in is.

Jonathan Schipper is bij Amicitia VMC gekomen als keeper van de zondag 1. Sindsdien is Jonathan gegrepen door het Amicitia virus, wat ook hem moeijk los kan laten. Jonathan is trainer van de vrouwen 1, de JO15-1 en is tevens jeugdcoördinator en heeft hij in die hoedanigheid hard gewerkt aan het jeugdbeleidsplan. Het bestuur ziet een sportieve en mooi toekomst met beide heren tegemoet.

 

 

To Top