Wedstrijdverslagen

Winst voor heren standaardploegen geeft mooi weekend nog meer kleur

 

Eindelijk, eindelijk, eindelijk mocht het weer. Voor menig ploeg was het drie maand terug dat er gevoetbald was, maar afgelopen weekend was het dan zover: het favoriete spel mocht weer gespeeld worden. Voor de standaardteams betekende dat goed nieuws. Zowel zondag 1 als zaterdag 1 mocht drie punten bijschrijven.

Zondag 1 moest wederom de spelers bijeenrapen, maar die stelden alles behalve teleur. Ivar (officieel speler van zaterdag 4) wist de winnende treffer voor de ploeg van Joop van Dalfsen tegen de touwen te schuiven, waardoor zondag 1 verrassend met 1-2 won op bezoek bij nummer 4, Roden. Hierdoor klimt zondag 1 verderop richting de veilige plekken in de tweede klasse K. Aankomend weekend komt nummer 10 Peize op bezoek. Bij winst zullen beide teams van plek ruilen. Een belangrijke pot dus!

Dan verder met de reserveteams op zondag. Let wel: de hele zondag tak wist de wedstrijd die zij speelden in winst om te zetten. Zondag 2 mocht afreizen naar Nieuw Roden 2 en wist daar een 2-6 overwinning uit het vuur te slepen. Zondag 3 wist de 0 te houden in het duel met OZW 3 en maakte zelf 2 doelpunten. U als lezer mag raden wat hier de uitslag was. Zondag 4 deed dit nog ietsje beter en veegde GVAV-Rapiditas met 5-0 van de mat. De burenruzie met Blauw Geel’15 2 werd uiteindelijk met 4-5 gewonnen door zondag 5. Wat een doelpunten en wat een punten voor de zondagteams, hulde!

Zaterdag 1 had geen kind aan NWVV. Door goed gedegen spel werd maar liefst een 9 klapper geproduceerd: 9-0. Echter bleek NWVV wel degelijk wat noten op hun zang te hebben, want diepe spits Orlando Uitenwerf wist het publiek nadien te vermaken met zijn vocale kwaliteiten. Amicitia VMC wil Orlando bedanken voor zijn optreden, we hebben ervan genoten.

Zaterdag 2 kende een moeilijke wedstrijd op bezoek bij SC Stadspark 5. Door het verlies tegen de ongeslagen koploper werd er spijtig genoeg geen wedstrijdverslag en bijpassende fotocollage ontvangen door het cluster i&c van Ewout Boer van zaterdag 2. Jammer Ewout. Zaterdag 3 kende geen moeite met Oranje Nassau 5. Na een drie maanden lange winterstop bleek zaterdag 3 geen last te hebben van een gebrek aan wedstrijdritme en pakte de buren flink aan door met 1-7 te zegevieren. Zaterdag 4 kwam spijtig genoeg niet thuis tegen VVK 3. De wedstrijd eindigde in 5-3. De overige zaterdag mannenelftallen moesten spijtig genoeg nog een weekje wachten.

De vrouwen 1 mocht afreizen naar Hoogezand Sappemeer, waar de plaatselijk vrouwen 2 van HS’88 te sterk bleek. De wedstrijd eindigde in 2-0. De grootste senioren uitslag werd neergezet door vrouwen 2. Zij speelde Zevenhuizen VR2 compleet zoek. Einduitslag: 12-0. 

De club wil de vrouwen bedanken voor het organiseren van Herman-dag. Herman gaf in een korte reactie aan het een geweldige dag te hebben gevonden, maar de pijp was rond 19:00 behoorlijk leeg, waarna Herman trouw opgehaald werd met de taxi. Ook zaterdag 1 bedankt voor het nog meer kleur geven van de avond door Orlando Uitenwerf als zanger aan te stellen voor Herman-dag. Het was weer ouderwets gezellig!

To Top