Wedstrijdverslagen

Zondag 1 neemt afscheid van technische staf op zonovergoten Coendersborg

 

De laatste thuiswedstrijd in het reguliere seizoen van zondag 1 was er eentje om des keizers baard. De minieme kans die GVAV-Rapiditas nog had om de play-offs te halen werd van te voren al te grabbel gegooid. Mede hierdoor kon de spotlight vol op afscheidnemende personen. Zaterdag 1 legde op bezoek bij SVBO een korfbaluitslag op de mat.

Waar zondag 1 verplicht is om het seizoen met drie potten te verlengen in de nacompetitie, kwam zij afgelopen zondag nog zeer aardig voor de dag. GVAV-Rapiditas kwam met 1-3 voor, maar zondag 1 kwam door wondergoals van Wesley Elzer en Gerwin Meijerink terug tot 3-3. Echter zakte zondag 1 in de slotfase weg, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-5. Desalniettemin zat de sfeer er nadien goed in. Eerst werd er afscheid genomen van Joop van Dalfsen, Nico van der Laan, Tim van Dalfsen en enkele andere spelers. Daarna werd de barbecue aangegooid en er genoeg gedro…. u snapt het wel.

Zaterdag 1 speelde een merkwaardig potje op bezoek bij SVBO 1. Er vielen in totaal tien goals te noteren en zaterdag 1 won de wedstrijd nipt: 4-6. Aanvoerder Mathijs Preenen werd gekroond tot man van de wedstrijd (aldus voetbal.nl).

Vrouwen 1 kreeg bezoek van SC Stadspark VR1. Vrouwen 1 maakt geen denderend seizoen door en kwam er tegen de nummer drie van de 4de klasse I niet aan te pas. De wedstrijd eindigde in 1-4.

Zaterdag 2 liet zich dit weekend een stevig lesje leren door ONR 3. ONR strijdt met SC Stadspark 5 om het kampioenschap in de vierde klasse G en dat liet zij zaterdag 2 blijken. Met een 1-8 overwinning vertrok ONR terug naar Roden. Zaterdag 3 speelde met beperkte middelen een meer dan uitstekende pot op bezoek bij Lycurgus 5. In het zes puntenduel werd keurig met 0-3 gewonnen. Zaterdag 3 maakt nog een theoretische kans op het kampioenschap. Zaterdag 4 speelde voor de verandering weer eens niet. Zaterdag 5 pakte Lycurgus nog net even iets dikker in dan zaterdag 3. Hier werd het 4-0. Ook zaterdag 6 hield de nul. Zij wonnen met 0-3 op bezoek bij Noordwolde 3.

Alle zondagteams kwamen in actie. Zondag 2 pakte Peize nipt. Op Coendersborg werd het 3-2. Mede door een prachtige goal van good old Ronald Stroobach werd dit resultaat behaald. Zondag 3 moest de punten bij Gruno 4 laten, het werd hier 2-0. Zondag 4 maakte er op bezoek bij FC Lewenborg 4 een spektakelstuk van. Zondag 4 won deze wedstrijd met 4-5. Zondag 5 kwam net wat tekort tegen SC Stadspark 6. Hier werd het 1-2.

To Top