Mededelingen

De klus bij Amicitia VMC zit erop, ik ga verder…!

 

Trainer Joop van Dalfsen van zondag 1 laat nog een keer een bericht achter aan de leden van Amicitia VMC. Gisteren eindigde zijn loopbaan bij Amicitia VMC in mineur. Na de verloren play-off wedstrijd tegen FC Lewenborg was de degradatie een feit. Joop spreekt tot u:

Men zegt dat trainers passanten zijn, maar dat geldt natuurlijk voor iedereen. Maar mijn tijd bij Amicitia zit er nu wel op, ik ben geen hoofdtrainer meer van deze fijne club, ik ga verder…

Zes jaar Amicitia met pieken en dalen, net zoals in het gewone leven.

Ik kijk met tevredenheid terug op een moeizaam eerste jaar, een prachtig kampioenschap in het derde jaar en achtereenvolgens drie jaar spelen op 2e klas niveau. De laatste drie jaar in de 2e klas blijven was m.i. eigenlijk een groter huzarenstuk dan het kampioenschap! Ik heb er van genoten, ondanks het moeizame laatste seizoen en een nacompetitie waarin we tegen een sterker Lewenborg onze meerdere moesten erkennen. We hebben met elkaar de sinaasappel (Nico noemde het de citroen) helemaal uitgeperst.

Wat ben ik aangenaam verrast door de bedankjes en mooie stukjes tekst die door verschillende mensen zijn geschreven, het heeft mij enorm geraakt. Heel veel dank voor de mooie woorden!

Tot slot wil ik de volgende mensen bedanken:

  • Dit zijn een aantal mensen die voor mij in de categorie ‘goeie en markante Amicitianen’ zitten, zoals: Jos, Rudie, Harry, Henk, Laurens, Hans, Rico en Herman.
  • Maar ook de enthousiaste Zondag 1 supporters van het eerste uur, die ons naar het kampioenschap hebben geschreeuwd, t.w. de drietal échte club meiden, Ramona, Lisa en Renske.
  • Ook de stafleden wil ik bedanken, ik kijk terug op een fijne samenwerking waarin ik veel steun aan jullie heb gehad: Nico, Anton, Frank, Anouk, Hans en Koen, het was TOP!
  • Verder dank aan alle spelers die de afgelopen 6 jaren onderdeel hebben uitgemaakt van de zondag 1 selecties, het was een prettige samenwerking, waar ik enorm van heb genoten.
  • Tot slot, wens ik de vereniging het alle beste toe voor de toekomst en wens de twee nieuwe trainers Nanne en Jonathan heel veel succes, dit met één tip: trek vooral altijd je eigen plan.
To Top