Walking Football

Uitnodiging Walking Footbaal in Groningen-Zuid

Walking Football staat open voor 60plussers met een voetbalverleden ,maar ook met een niet-voetbalverleden en alles daar tussen in. Spelregels zijn: er wordt niet gerend, lichamelijk contact is verboden, de bal blijft op maximaal heuphoogte en geen slidings. Gespeeld wordt in 6-tallen op een kwart veld met kleine doeltjes. Kenners definiëren Walking Football als “het ultieme positiespelletje”. Niet alleen het voetballen staat centraal, maar juist het samenzijn en het onderhouden van sociale contacten, bijvoorbeeld na afloop in de kantine de belangrijke facetten.

Informatiebijeenkomst Walking Football 13 september, 19.30 uur De heer Jens Dijkstra zal namens het Huis voor de Sport een presentatie over Walking Football verzorgen, achtergronden, doelstelling, spelregeluitleg e.d.

Plaats: kantine Oranje Nassau, Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, Groningen

3e clinic Walking Football 18 september, 11.00 -13.00 uur

Na de eerdere clinics in april en juni volgt nu een derde: we spelen in de clinic per team 4 korte wedstrijdjes van elk 15 minuten.

Plaats: kantine Amicitia VMC, veld Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, Groningen

Meer informatie? Wim van Sichem ( w.vandichem@ziggo.nl 06 23811224) of met Wim Boerkamp (voorzitter@amicitiavmc.nl 064810773)

To Top