Mededelingen

Prachtige dag voor clublegende Ronald Westers afgelopen zaterdag

Afgelopen zaterdag, 8 september, was het de dag van het afscheid van Ronald Westers. De bekerduels van de dag stonden in de schaduw van het ruim van te voren aangekondigde afscheid van clublegende Ronald. 

Ronald kwam jarenlang uit voor het eerste elftal op de zondag. Van jongs af aan was Ronald al betrokken bij Amicitia VMC, altijd trouw met de handschoenen aan tussen de palen. Dat Ronald na het afgelopen seizoen besloot deze zelfde handschoenen aan de wilgen te hangen deed de vereniging veel, afgaande op het grote aantal bezoekers wat op deze speciale dag was afgekomen.

Met veel vreugd werd de dag beleefd en ook Ronald zelf gaf aan het een heerlijke dag te hebben gevonden. Ronald blijft uiteraard betrokken bij de club en zal gelukkig nog veel op het complex te bewonderen zijn.

Hieronder de foto’s van deze wonderlijke dag.

.

To Top