Jeugd

Clinic meisjesvoetbal

Op woensdag 24 oktober jl. was er een meiden voetbalclinic, waarvoor zich zo’n 65 meiden zich hadden aangemeld. De meiden voetbalclinic was een initiatief van de gezamenlijke jeugdopleiding van Amicitia en Oranje Nassau en het RTC Voetbal Noord.
 
Na de groepsfoto en een gezamenlijke warming-up in de middencirkel werden de meiden in groepjes verdeeld en konden ze 60 minuten aan de slag met de verschillende oefenvormen. De oefenvormen waren vooral gericht op het verbeteren/aanleren van vaardigheden mbt aanvallen in wedstrijd/partijvormen 1v1/2v1, 2v2 en 5v5. Trainsters van Amicitia/ON en het RTC Voetbal Noord zorgen voor een goede uitleg, coaching en sfeer tijdens de oefeningen. Door de speelsters werd hard gewerkt, er was plezier en er werd geleerd. Een zeer geslaagde middag die voor herhaling vatbaar is, klein minpuntje, het was zo snel weer voorbij :-(.
Volgend voorjaar tijdens de voorjaarsvakantie organiseren we weer een gratis voetbalclinic voor meiden.
Wil je meedoen in het voorjaar houd dan onze Facebook pagina, https://www.facebook.com/RTCVoetbalNoord en/of website, http://rtcvoetbal.nl, in de gaten.
To Top