Jeugd

FC Groningen clinic voor de jeugd

Woensdagmiddag 3 oktober jl. hebben alle SJO Amicitia/BG/ON jeugdteams (van die puppy’s  t/m onder 13) een geweldige clinic gehad van FC Groningen.
 
‘Trainen als een prof’ was de slogan. Een heerlijk zonnetje, een prachtig gemaaid grasveld 5 en op het Johan Masker talud wapperden deze middag de FC Groningen banieren fier! Onder het toeziend oog van vele ouders en andere toeschouwers werden er eerst door de allerjongsten allerlei leuke voetbalspelletjes uitgeprobeerd. Een hele belevenis. De tweede en wat oudere groep werd ook vakkundig onder handen genomen en aan de verbeten en geconcentreerde koppies van de jongens en meiden te zien, was ook dit een geslaagd optreden. 
 
En na een aantal groepsfoto’s met de trainers verlieten, onder luid applaus, de jeugdspelers sportpark Coendersborg. Alsof ze net voor FC Groningen hadden gespeeld, maar dan wel gewonnen hadden en de 3 punten dus mee naar huis hebben genomen! 
Al met al een geslaagde en leerzame middag.
 
To Top