Wedstrijdverslagen

Vers bloed gezocht voor Amicitia 45+ team

Op 4 vrijdagavonden in oktober/november en 4 in maart/april voetbalt het 45+ team van Amicitia een kleine competitie.  
 
We spelen deze avonden tussen 19.30 en 21.00 uur 3 wedstrijden van 20 minuten op een half veld (7×7) tegen andere 45+ elftallen uit de stad. Momenteel hebben we te kampen met langdurige blessures en algehele niet-fitheid. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe spelers die mee willen doen. Ben jij (oud-)Amicitiaan en lijkt het je leuk om een paar keer per jaar 3 wedstrijden van 20 minuten te voetballen, en bezit je naast een winnaarsmentaliteit ook het vermogen om de nazit met een drankje en de traditionele bittergarnituur op juiste waarde te schatten, neem dan even contact op met Bert Talens via info@maxcross.nl of 06-14453795.
To Top