Walking Football

Walking Football gaat nu wekelijks plaatsvinden

Omdat de voorgaande 3 clinics succesvol zijn verlopen beginnen we vanaf 6 november  met wekelijkse trainingen/wedstrijdjes op Sportpark Coendersborg. We brengen een eigen tem op de been, bestaande uit 60plussers en nodigen wekelijks een gastteam uit. Trainingen/wedstrijden zijn steeds op dinsdagen vanaf 10.30 uur (aanwezig vanaf 10.00).

Het programma –voor zo ver nu bekend- is als volgt:

6 november: AmicitiaVMC – VEV Leek

13 november: AmicitiaVMC – Kardinge

We hebben ook een sponsor bereid gevonden om dit initiatief moreel en financieel te ondersteunen: Watersportbedrijf Teuntje de Slak (zeer toepasselijk voor Walking Football!), gevestigd aan het Hoornse meer. Eigenaar is Jeen Wobbes (foto).  Recent hebben we een sponsorovereenkomst getekend (foto). Zie voor meer info: teuntjedeslak.nl

Walking Football wordt gecoördineerd door Luuk Mur (l.mur@outlook.com) en Wim van Sichem (w.vansichem@ziggo.nl). voor meer informatie kun je bij hen terecht en mocht je in je omgeving belangstellende 60plussers kennen, schroom niet, neem contact op. belangstellenden kunnen altijd een balletje meespelen en zien of het wat voor hen is.

To Top