Jeugd

Het seizoen tot op heden van JO10-2

Het jo10-2 team is ontstaan uit een deel van jo9-2 team en het jo9-4 team. We spelen in de derde klasse, 6-6 op een kwart veld. Ons team bestaat uit zes jongens en twee meiden. Het motto van het team is: storen en scoren!

Terwijl we dit schrijven vieren we onze herfstseizoensafsluiting in jump xl. We hebben ook zeker wat te vieren want we zijn dit najaar als team ook echt gegroeid. Een deel van de spelers kent elkaar al langere tijd, van vorige seizoenen of van school. Maar dit seizoen zijn er ook wat nieuwe spelers bijgekomen (en vertrokken), dus dat was echt even wennen. De eerste (beker) wedstrijden keken we elkaar soms nog wat aan en waren we wat onder de indruk van de tegenstander. In de competitie waren ingedeeld met gelijkwaardige teams. Bijna iedere wedstrijd was spannend tot het einde toe. Met name de wedstrijden op echt gras waren zeer attractief.Door goed te trainen (op woensdag: eerst Sanne en Sanne, daarna Gilbert, en soms Heart) gaat het steeds. Daarbij is de opkomst altijd goed en het enthousiasme zeer groot. Hoe we de training na de winterstop gaan invullen is nog even de vraag, mocht je geinteresserd zijn om een leuk team te trainen, laat het ons dan weten.

Over de spelers: 
Niels: is een allround voetballer die werkelijk op alle posities uit de voeten kan. Bovendien een goede keeper (mede dankzij Mirko). Jasper: felle voetballer met een goede sliding in de benen. Een echte stofzuiger met scorend vermogen. Ruard: sterke verdediger die dit najaar bovendien heeft laten zien heel goed te kunnen keepen. Net als zijn oudere broer (Elmer) kent Ruard geen angst in duels, soms gaat dat weleens mis 😉.David: jongste speler van het team. Op het middenveld van grote toegevoegde waarde. Wint bijna alle duels en heeft een mooie voorzet in huis.Bas: sterke speler met hard schot in zijn rechter been. Zowel als verdediger en middenvelder belangrijk voor “de balans” in het team.Sjoerd: een echte goaltjesdief die vaak met “de punt” scoort. Maakt goed gebruik van zijn lange benen.Rosa: stylist van het team met fluwelen techniek en strak schot. En de snelste van iedereen! Mare: de tweede dame van het team, rots in de branding waar menig tegenstander van schrikt. IJzersterk in duels.

De komende weken gaan we zaal in. Echt even wennen voor dit team dat het vooral ook van kracht en inzet moet hebben.Voor wie eens zin heeft om dit leuke team te bekijken, je bent van harte uitgenodigd. Meestal spelen we op zaterdagochtend zo rond een uur of 9.

To Top