Jeugd

JO10-1 gaat tevreden de winterstop in!

Voor de jongens van JO10-1 ging het seizoen in september van start. Een nieuwe selectie met twee nieuwe trainsters.

Een andere manier van trainen en coachen is natuurlijk in het begin heel erg wennen. Ondanks een nieuwe samenstelling begonnen de jongens erg goed aan het nieuwe seizoen. Tijdens de bekerwedstrijden werd er gewonnen met grote cijfers. Reden genoeg om een nieuwe uitdaging te zoeken in een hogere klasse. Zogezegd, zo gedaan werd het besluit genomen om de eerste seizoenshelft in de eerste klasse te spelen.

Dit zou betekenen dat het tempo omhoog zou gaan, er meer als team gespeeld moest worden, er fysiek een tandje bij gedaan moest worden en ditzelfde gold ook voor de techniek. Zoals verwacht waren de eerste wedstrijden in deze hogere klasse lastig, erg fysiek en moesten de jongens wennen. Maar het vasthouden aan het eigen spel, hard blijven werken en plezier maken met elkaar heeft geloond. Week op week werd er meer gescoord en resulteerde dit in een aantal winstpartijen. Een ding is zeker, tegen deze jongens neem je niet zomaar de punten mee naar huis. Want ook komend halfjaar zal er hard getraind worden om deze stijgende lijn van afgelopen seizoen door te zetten in de eerste klasse.

Groetjes Sanne Beerta en Sanne Brand

To Top