Jeugd

MO15-1&2 sluiten eerste seizoenshelft feestelijk af

Maandagavond 17 december hebben de meiden van MO15-1&2 de eerste seizoenshelft afgesloten samen met hun trainsters. Voor de meiden stond er een dobbelspel op het programma met heel veel cadeautjes in het thema “Sinter-Kerst & Nieuw”. Onder het genot van een hapje en een drankje werd dit dan ook met veel plezier gespeeld en ging iedereen met wat leuks naar huis.

Daarnaast ook een terugblik op de eerste helft van het seizoen:

Met een voldaan gevoel kunnen we hierop terugkijken. De meiden hebben namelijk een prima eerste seizoenshelft gespeeld en daar zijn wij trots op. MO15-1 is als derde geëindigd in de eerste klasse. MO15-2 heeft haar allereerste overwinning geboekt. Als je als team veel verliest maar toch steeds beter wilt worden dan is dat natuurlijk ook een geweldige prestatie. De trainingen gaan goed en dat is dus uiteindelijk ook te zien in de resultaten. We kijken allemaal uit naar de tweede seizoenshelft. Dan gaan we voor nog meer overwinningen en natuurlijk voor heel veel plezier. We hebben er zin in!

Graag wensen de trainsters en speelsters van MO15-1&2 iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!

Bobby Dijkstra, Rixt Idsardi, Sadé Olalekan en Henderika Kingma

To Top