Mededelingen

Rookvrij beleid haalt de krant!

Zoals bekend is Amicitia VMC vol bezig met het invoeren van een rookvrij beleid. Tot op heden is de invoer enkel gericht op de tijden dat de jeugd aanwezig is.

Mogelijk dat dit in de toekomst veranderd, maar dat is, logischerwijs, toekomst muziek. Vele sportverenigingen zijn dit ook aan het doorvoeren of hebben dit reeds doorgevoerd. Dit viel de redactie van de plaatselijke krant Dagblad van het Noorden ook op, waarmee zij een artikel over dit beleidsstuk publiceerde. Uiteraard viel menig Amicitiaan op dat wij op één stonden op de ranglijst van dit artikel, de reden hiervan overigens onbekend. Zie de bijgevoegde foto voor het resultaat.

De vereniging is van mening dat Amicitia hiermee een goede weg is ingeslagen waar wij op verder willen borduren.

To Top