Walking Football

Indoor Soccer Centre event Groningen op 1 maart 2019

Weer vol goede moed aan begonnen, met in ons achterhoofd het resultaat van die week daarvoor in Heerenveen.

Maar, het pakte even anders uit. Liepen even te spelen met het hoofd in de wolken. Tegen Stadskanaal (die verrekte Dolf ook), Leek en Bedum nul gescoord maar en een ‘onbekend’ aantal tegen. Laatste wedstrijd tegen Cambuur 2 werd het 2-2. Hierdoor verdween ons minderwaardigheidscomplex gelukkig weer.

Excuus is wel dat dit ons eerste potje was op kunstgras, indoor en de borders deden ook mee, dus drie-banden walking football was mogelijk. Er waren 12 teams met twee kleedkamers, dus het werd een gezellige gecontroleerde bende in de kleedkamers, kantine en op het terrein. Maar al met al weer leuk om mee te maken. Met dank aan onze Old Stars Coendersborg, Roelof, Ben, Wim, Jan, Harrie en Hans en de organisatie die weer onder strakke leiding stond van Jens Dijkstra van het Huis van de Sport in Groningen.

Op naar het volgend Hann Walking Football Festival op vrijdag 17 mei van 13:00 – 17:00 op Sportpark Kardinge.

Met sportieve groet,
Wim van Sichem

To Top