Jeugd

JO10-1 neemt afscheid van Sanne en Sanne

Aan alle goede dingen komt een einde… Sanne Brand en Sanne Beerta nemen afscheid als trainers van JO10-1. Hun studieverplichtingen gaan op dit moment voor, waardoor ze geen training meer kunnen geven (al blijft Sanne Brand betrokken bij de puppies op zaterdagochtend).

De meiden zijn niet stilletjes vertrokken. Op een speciale seizoenafsluiting raceten ze samen met ‘hun’ jongens over het kartcircuit van Kardinge. Voor sommige jongens was het de eerste keer dat ze in een kart zaten … maar niet de laatste keer. Het was een geslaagde afsluiting van een mooi seizoen. Na afloop kregen ze van hun team een cadeaubon, en een bal waarop de jongens namen hadden gezet.

We vinden het erg jammer dat jullie vertrekken! De jongens van JO10-1 hebben genoten van jullie trainingen en zijn beter gaan voetballen. Niet alleen individueel maar ook als team.

Meiden: bedankt!

Sanne & Sanne karten met JO10-1
To Top