Mededelingen

En we zijn weer los!

We zijn weer begonnen! Je favoriete hobby is weer begonnen! Met grote tegenstelling een andere sport beoefend afgelopen zomer? Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Voor de teams die zich ingeschreven hebben voor de beker is er weer een programma qua voetbal in deze weekenden. Dit met heel veel goals bij de senioren.

Zoals wel vaker begint het weekend op de vrijdag. Zo ook aan de Kooiweg 1. 35+, 45+ en de vrouwen schoten het weekend in gang. 35+ weet dat meedoen belangrijk is dan winnen. Er werden geen punten gehaald in de wedstrijden tegen ON 35+ (1-3) en Helpman 35+1 (0-3). 45+ pakte juist de volle winst. In de twee wedstrijden die zij speelden lieten zij hetzelfde doelsaldo noteren. Dit dan wel in positieve zin. Engelbert 45+ 1 (3-1) en Mamio 45+ 1 (3-0) werden vakkundig terzijde geschoven. Ook het zevental van de vrouwen mochten hun kunsten vertonen. Waar de uitslagen van de 35+ en 45+ duidelijk één kant uitwezen, bleven de uitslagen van de vrouwen keurig in balans. Tegen Groninger Boys VR3 werd gewonnen (1-0), tegen Be Quick VR1 werd gelijkgespeeld en van Lycurgus VR1 werd helaas verloren (0-1). 

Na de vrijdag krijgt, tot eenieders verbazing, het weekend een vervolg op de zaterdag. Zaterdag 1 poetste DIO Groningen 1 eraf. De ploeg van de ‘nieuwe’ trainer August Kuipers liet de ploeg van Kardinge alle hoeken van het veld zien. Met een 7-1 overwinning mag de ploeg terugkijken op een uitstekend weekend. Zaterdag 2 zette, in alle eerlijkheid, de lijn van afgelopen seizoen ietwat voort. Veel goals, maar een vervelend resultaat. Van Be Quick 5 werd met 6-3 verloren. Zaterdag 4 komt op een viertal punten in de beker na een 4-1 overwinning op Be Quick 6. Na een 4-4 gelijkspel in de vorige ronde is nog alles mogelijk.

Ook op zondag werden er drie wedstrijden gespeeld. Zondag 1 moest stevig buigen voor Groninger Boys 1 (1-7). Groninger Boys is het aan haar stand verplicht om voor het kampioenschap te spelen in een kampioenschap hoger, waarmee de nuance is aangebracht. In de wedstrijd bij zondag 2 werd nog een goal meer gemaakt en werden in een evenwichtige wedstrijd drie punten meer verdiend. Het routine elftal wist FC Lewenborg 2 met 4-5 te verschalken. In de wedstrijd van zondag 4 viel nóg één goal meer. In de derby tegen Blauw Geel werd maar liefst met 5-5 gelijkgespeeld.

Voor de ploegen met nog uitzicht op de volgende bekerronde, veel plezier nog in de aankomende week. Voor de ploegen die nog een wedstrijd om des keizers baard spelen: geniet van de zonnige sportmiddag!

To Top