Mededelingen

90 jarig jubileum geslaagd!

Afgelopen 12 oktober hebben we ons 90 jarig jubileum gevierd. In de middag hebben we een ouderwets Amicitiaans mixtoernooi gehouden. Uit alle afdelingen deden spelers mee zodat we 6 gemixte teams konden maken die in een onderlinge competitie elkaar lekker uitgedaagd hebben. De winnaar is mij ontschoten, maar het gewenste plezier was aanwezig.

Rond 17.00 uur ging de tap open en werd er gezellig geborreld. Overige Amicitianen kwamen binnengedruppeld en er werd gezellig bijgekletst onder het genot van een stampotje met worst en spek. De kantine was volledig gevuld!

Aan het begin van de avond volgde het officiële gedeelte. Na een toespraak van de voorzitter Wim ontving Amicitia van de KNVB een cadeau ter ere van ons 90 jarig jubileum. Daarnaast was dit een uitstekend moment om onze uit dienst tredende supervrijwilliger en erelid Hans van Woerkom in het zonnetje te zetten. Het heeft de KNVB namelijk behaagd om Hans te onderscheiden als lid van verdienste van de KNVB voor als zijn werkzaamheden die hij verricht heeft voor onze club en het voetbal in het algemeen. Hij komt dan in het rijtje met Louis van Gaal die ook deze onderscheiding heeft mogen ontvangen 😉 Amicitia heeft Hans en zijn vrouw Petra een leuke theatervoorstelling aangeboden als dank voor alles wat ze voor de club gedaan hebben!

Daarna was het feest. DJ Janus Jovel voorzag de avond van leuke muziek en er werd uitgebreid gedanst door eenieder. Rond middernacht werd de laatste rond aangekondigd en druppelde de kantine langzamerhand leeg. We kunnen terugkijken op een geslaagde viering van het 90 jarig jubileum. Dank allen en op naar de 100!

To Top