Wedstrijdverslagen

Zaterdag 3 versus FC Amboina

Vandaag kregen we visite van FC Amboina. Door de 1e twee overwinningen is er veel concurrentie binnen het team.

 

Zo mocht tot iedereens verbazing Wouter ‘Dammes’ plaatsnemen op de bank. Andersom blijft de strijd om een plek op de bank ook vurig; Rick Last zou in de basis beginnen maar mocht na een sterk verbaal optreden, gesteund door zijn ploeggenoten, plaatsnemen op de bank. Wel was er een basisplaats voor Charles de Ruijter. De stijlvol geklede pionier keek lange tijd uit naar de wedstrijd en zag zijn aanvraag voor een basisplaats gehonoreerd worden. Om 17:00 werd er in een prachtige ambiance afgetrapt. Amboina is oorspronkelijk een fusieclub van Black Boys en Molukse Boys en dit was duidelijk terug te zien op het veld. De vrienden uit Assen hadden het betere van het spel en kwamen geregeld buurten op onze helft. Bij grote dreiging konden wij gelukkig rekenen op smaakmaker en zoete aardappelteler Thomas Aarts.

Ondertussen was de ruststand 0-1. Dammes en Mart kwam het veld in, en na lang aandringen van FC Amboina kwam ook Dhammika Vos binnen de lijnen. Dhammika, die beweerd het peetkind van Jannes te zijn, verloor dit weekend zijn geloofwaardigheid door niet te verschijnen bij het Mega Piratenfestijn in Marum. De 2e helft waren er aan beide kanten nog wel kansen op een doelpunt, maar werd er, in goed overleg, niet meer gescoord. Zo eindigde een gênante vertoning in 0 punten en veel stof tot nadenken. Is de positie van Judith in gevaar nu Menno zijn vriendin een camera meeneemt naar de wedstrijden? Zijn we er op achteruit gegaan door het vertrek van Joost Kampman? Is Bart Wijfjes de perfecte kandidaat voor Love Island? En klopt het dat Mozes de Joden naar het beloofde land wilde leidden?

To Top