Wedstrijdverslagen

Amicitia zat 3 versus de heren uit Hoogkerk (HFC ’15)

Met twee weekenden rust gehad, trappelden de jongens van Amicitia 3 weer om een potje te voetballen. De tegenstander: De kampioen van vorig jaar. Gelukkig sprak Menno het team moed in door te zeggen dat wij net zo goed waren als regerend kampioen HFC. De scheidsechter gaf aan niet zoveel zin te hebben door de aanwezige wind in het sportpark. Het beloofde een hectische wedstrijd te worden.

De eerste helft was een helft waarin beide ploegen voldoende kansen kregen. Door mooi combinatie spel aan de reckterkant van het veld was het Wouter die de 0-1 voor Amicitia in het net tikte. Niet veel later kreeg HFC een vrije bal op de rand zestien. Die werd in de verre hoek gekruld. 1-1. In de minuten daarna werd het duidelijk dat Bart beschikt over een duik- en vliegbrevet. Met mooie reddingen bleef het 1-1. Tot het moment dat Thomas en Nando onzeker ingrepen en het toch 1-2 werd. In de laatste minuten kreeg een speler van HFC terecht rood voor een trap tegen het hoofd van de normaal gesproken toneelspelende Nando. Mooi om te vermelden is dat Bart over zijn eigen veters struikelde in de laatste minuten voor de rust. Echter mocht hij van de scheids zijn veters niet laten strikken.

In de tweede helft werd er tegen 10 man gevoetbald en dat zou tot vele kansen moeten leiden. Echter vielen eerst de twee invallende spelers Rick en Mart geblesseerd uit. Kort hierna scoorde de ingevallen Menno na een één-twee met Sander de 2-2 binnen. De rest van de 2de helft leek door de oneindige discussies soms een praatprogramma van de kelderklasse met een zeer warrige en foutief interpreterende leidsman. Door een matige 2de helft van alle drie de partijen bleef het bij de 2-2.

Nadat onze eigen dokter Sander in Adamskostuum naar de scheen van Rick had gekeken kwam hij toch tot de conclusie dat ie niet zeker wist wat er aan de hand was. Een bezoek aan de huisartsenpost sloot enkel een breuk in het scheenbeen van Rick uit. Beterschap Rick.

To Top