Mededelingen

Doe mee met de sponsoractie!

Elke vereniging, dus ook de onze, staat altijd weer voor keuzes bij het aanschaffen van benodigde zaken. Hiervoor zijn vaak extra inkomsten nodig en gelukkig ontvangt de club die o.a. via sponsoren en donateurs zoals de Vrienden Van Amicitia en de Club van 50.

Nu is daar iets nieuws bijgekomen: SponsorGoals. Dit mooie concept zorgt ervoor dat als leden van een vereniging online aankopen doen bij de aangesloten webshops (inmiddels meer dan 2100) de club hiervan een percentage van het aankoopbedrag ontvangt. Dit kan dan gebruikt worden voor vooraf vastgestelde doelen of gewoon voor het versterken van de clubkas. Hierover stond enige tijd geleden al een bericht in de nieuwsbrief.

Het kost je als lid dus zelf niets meer dan je toch al wou uitgeven. Bij de aangesloten webshops zitten o.a. bekende bedrijven en sites als Coolblue, Mediamarkt, Jumbo en thuisbezorgd.nl.

Wij zijn met Amicitia een pilot gestart en hopen uiteraard dat zoveel mogelijk leden hier aan mee gaan doen. Dit kan eenvoudig door eerst naar deze site te gaan te gaan en daar op de webshop te klikken waar je je aankopen wilt doen.

Er is ook een SponsorGoals-app in ontwikkeling. Ook kun je een SponsorGoals-extensie éénmalig toevoegen aan je mobiele telefoon of computer/laptop waar je de aankopen mee doet. Daarna worden al je aankopen bij de aangesloten webshops automatisch geregistreerd en sponsor je zo ongemerkt onze vereniging!

Ons spaardoel is een nieuwe geluidsinstallatie voor in de kantine. Er is inmiddels al wat gespaard door een paar leden, als iedereen meedoet gaan we ons doel nóg sneller halen!

To Top