Mededelingen

Nieuwe trainer Vr1 stelt zich voor

Reuzeblij waren de dames toen bleek dat de advertentie die online geplaatst was, vele enthousiaste reacties opleverde. Inmiddels is het kaf van het koren gescheiden en is er na een leuke proeftraining gekozen voor Briyan. Hij stelt zich graag even voor.

‘Mijn naam is Briyan Maat. Ik ben 26 jaar en geboren in Groningen. Ik woon samen met mijn vriendin Sabine en onze vier kinderen in Wildervank.

Ik voetbal sinds mijn vijfde bij VV Engelbert – net als de rest van mijn familie – op een kort uitstapje naar Blauw Geel 1915 na. Toen ik 15 was begon ik als trainer bij de jongsten uit de jeugd. Hierna volgde ik cursussen bij de KNVB op het gebied van jeugdtraining en heb ik mijzelf verder ontwikkeld bij oudere jeugd.

Daarna trainde ik een paar jaar de damesjeugd van SV Bedum op hoofdklasseniveau. Nadat ik bij Bedum stopte, ging ik aan de slag bij Engelbert als jeugdvoorzitter. Na twee jaar ging ik naar de mini-pupillen, waar mijn dochters voetbalden.

Vanaf komend seizoen sta ik als trainer voor de groep bij Dames 1 en een meisjesjeugdelftal op de dinsdag. Buiten het feit dat ik Amicitia een mooie club vind, vind ik dames als doelgroep ook erg leuk. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan en zal in de komende weken hier en daar al een aantal trainingen geven aan beide groepen.

Ik hoop jullie in de loop van komend seizoen regelmatig een keer te mogen begroeten bij een training of een wedstrijd van de dames!

Briyan’

To Top